Çiler’den HES uyarısı

Gebze 26.09.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler’den HES uyarısı

Koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında vatandaşlara verilen HES kodları yayınlanan genelde ile tüm kamu ve kurumlarda zorunlu hale gelecek. Bu zorunluluktan dolayı Gebze Ticaret Odası (GTO)  Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO üyelerine HES kodlarını alma çağrısında bulundu. Kontrollü Sosyal Hayat Döneminde korona virüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapılarak girişlerin yapılması zorunlu hale geldi. Yayınlanan genelde sonrası açıklama yapan GT)  Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; “Bu kapsamda 28.09.2020 Pazartesi gününden itibaren siz değerli üyelerimizin sağlığı için Odamıza girişler HES Kodu sorgulaması ile yapılacaktır. Üyelerimizin; https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/ adresinden uygulamayı indirerek veya HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazıp 2023’e SMS olarak atmaları yoluyla HES Kodlarını Odamıza giriş yapmadan önce almalarını rica ederiz. Danışma ve güvenlik personelimiz uygulama konusunda ihtiyaç duyan üyelerimize destek vereceklerdir. Siz kıymetli üyelerimizin sağlığı için hayata geçirdiğimiz bu uygulamaya destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Bizim için değerlisiniz.” İfadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında vatandaşlara verilen HES kodları yayınlanan genelde ile tüm kamu ve kurumlarda zorunlu hale gelecek. Bu zorunluluktan dolayı Gebze Ticaret Odası (GTO)  Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO üyelerine HES kodlarını alma çağrısında bulundu.

Kontrollü Sosyal Hayat Döneminde korona virüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapılarak girişlerin yapılması zorunlu hale geldi. Yayınlanan genelde sonrası açıklama yapan GT)  Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; “Bu kapsamda 28.09.2020 Pazartesi gününden itibaren siz değerli üyelerimizin sağlığı için Odamıza girişler HES Kodu sorgulaması ile yapılacaktır. Üyelerimizin; https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/ adresinden uygulamayı indirerek veya HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazıp 2023’e SMS olarak atmaları yoluyla HES Kodlarını Odamıza giriş yapmadan önce almalarını rica ederiz. Danışma ve güvenlik personelimiz uygulama konusunda ihtiyaç duyan üyelerimize destek vereceklerdir. Siz kıymetli üyelerimizin sağlığı için hayata geçirdiğimiz bu uygulamaya destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Bizim için değerlisiniz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.