ÇİLER'DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

Gebze 14.04.2017 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER'DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah’ın son elçisi Hz. MUHAMMED (S.A.V)’in kardeşlik, barış, huzur dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan “KUTLU DOĞUM HAFTASI”, Peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını hatırlamak, düşünmek ve anlamak için iyi bir imkan, bu yıl “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" temasıyla kutlanacak olması yönüyle de dinimizde “güven” kavramına verilen önemin anlaşılması açısından oldukça önemlidir.            Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünü de içine alan “KUTLU DOĞUM HAFTASI”nın, tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyor, tüm Müslümanların “KUTLU DOĞUM HAFTASI”nı kutluyorum.  

İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah’ın son elçisi Hz. MUHAMMED (S.A.V)’in kardeşlik, barış, huzur dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan “KUTLU DOĞUM HAFTASI”, Peygamberimizin yaşayışını, mesajlarını hatırlamak, düşünmek ve anlamak için iyi bir imkan, bu yıl “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" temasıyla kutlanacak olması yönüyle de dinimizde “güven” kavramına verilen önemin anlaşılması açısından oldukça önemlidir.


 

         Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünü de içine alan “KUTLU DOĞUM HAFTASI”nın, tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyor, tüm Müslümanların “KUTLU DOĞUM HAFTASI”nı kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.