ÇİLER'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Gebze 22.12.2015 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çiler, mesajında şu açıklamalara yer verdi: “Rebiü’l-Evvel Ay’ının 11’inci gününü 12’sine bağlayan geceye denk gelen ‘Mevlid Kandili’ doğum anlamına gelmekte olup, Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V), 571 yılında bu gecede doğmasını ifade eder. Onun gönderildiği bu mübarek geceyi “Mevlid Kandili” olarak kutlamaktayız. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Bu gece, müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamber Efendimiz derin bir sevgi ve saygı ile anılmaktadır. Bu duygular içerisinde; ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, insanlığın barış, huzur ve duaların kabulü temennisi ile, İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.” 

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çiler, mesajında şu açıklamalara yer verdi:

“Rebiü’l-Evvel Ay’ının 11’inci gününü 12’sine bağlayan geceye denk gelen ‘Mevlid Kandili’ doğum anlamına gelmekte olup, Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V), 571 yılında bu gecede doğmasını ifade eder. Onun gönderildiği bu mübarek geceyi “Mevlid Kandili” olarak kutlamaktayız.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Bu gece, müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamber Efendimiz derin bir sevgi ve saygı ile anılmaktadır. Bu duygular içerisinde; ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, insanlığın barış, huzur ve duaların kabulü temennisi ile, İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.