19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler, Enes’in yüzünü güldürdü!

Darıca 03.02.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler, Enes’in yüzünü güldürdü!

Darıca’da yaşayan engelli öğrenci Muhammed Enes Çamurcu’nun yüzünü Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler güldürdü.

HABER: YAĞMUR SIR Darıca’da yaşayan engelli öğrenci Muhammed Enes Çamurcu’nun yüzünü Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler güldürdü. İstasyon mahallesinde bulunan Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu’nda öğrenim gören Muhammed Enes, geçtiğimiz günlerde çaldığı bağlama ile GTO Başkanı Nail Çiler’i mest etmişti. 8.sınıf öğrencisi Küçük Muhammed Enes hiçbir engeli, dinlemeyerek, hayıtın zorluklarına aldırış etmeden azmiyle kendine hayran bıraktı. GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibi Muhammed Enes’e Akülü araç hediye ederek engellerine bir nebze de olsa çare oldu. Bunun üzerine Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da bu örnek davranışından dolayı Başkan Nail Çiler’e teşekkür ederek, toplumsal duyarlılığın daha da artması temennisinde bulundu.
Darıca’da yaşayan engelli öğrenci Muhammed Enes Çamurcu’nun yüzünü Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler güldürdü.

HABER: YAĞMUR SIR

Darıca’da yaşayan engelli öğrenci Muhammed Enes Çamurcu’nun yüzünü Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler güldürdü. İstasyon mahallesinde bulunan Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu’nda öğrenim gören Muhammed Enes, geçtiğimiz günlerde çaldığı bağlama ile GTO Başkanı Nail Çiler’i mest etmişti. 8.sınıf öğrencisi Küçük Muhammed Enes hiçbir engeli, dinlemeyerek, hayıtın zorluklarına aldırış etmeden azmiyle kendine hayran bıraktı. GTO Başkanı Nail Çiler ve ekibi Muhammed Enes’e Akülü araç hediye ederek engellerine bir nebze de olsa çare oldu. Bunun üzerine Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklama da bu örnek davranışından dolayı Başkan Nail Çiler’e teşekkür ederek, toplumsal duyarlılığın daha da artması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.