19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler, “Gebze Bölgesi turizmde hak ettiği yere gelecek”

Gebze 15.04.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler, “Gebze Bölgesi turizmde hak ettiği yere gelecek”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,

15 -  22 Nisan Turizm Haftası’nı kutladı. Başkan Çiler açıklamasında, “Ülkemizin ve tüm dünyanın turizm faaliyetlerinin Covid-19 salgını nedeniyle olumsuz etkilendiği bu günlerde dileğimiz, bir an önce sağlıkla yeni yerler keşfedeceğimiz, turizmin canlanacağı günlere kavuşmaktır.” İfadesini kullandı. TARİHİMİZDE DEĞERİ BÜYÜK Çiler, “Sahip olduğumuz ve değerlerini iyice anladığımız güzelliklerimiz olan Fatih’in Otağı–Hünkar Çayırı, Kurutuluş Savaşı’nın kahramanlarından Yahya Kaptan ve Kartacalı ünlü Komutan Anibal’ın Anıt Mezarı, Mimar Sinan’ın eseri olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi, Sultan Orhan Camii, Eskihisar Kalemiz ve Eskihisar’da bulunan dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey’in eserlerinin bulunduğu Müzesi ve Köşkü, Eskihisar Çeşmesi, İbrahim Paşa Çeşmesi, Demirciler Konağı, Darıca Feneri, Darıca Kalesi gibi değerlerin yanı sıra; Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu, Eskihisar, Tavşancıl gibi sahil yerleri ve Türkiye’nin ilk 6 yürüyüş rotası arasında gösterilen Gebze-Ballıkayalar Tabiat Parkı, bizlerin aslında çok önemli miraslar barındırdığı bir bölgede yaşadığını göstermektedir.” derken ayrıca  “Bu duygu ve düşüncelerle 15 – 22 Nisan Turizm Haftası’nı kutlar, yaşadığımız bu sıkıntılı günler son bulduğunda, herkesi bölgemizin, ülkemizin ve dünyamızın tarihi güzelliklerini görmeye davet ederek; turizm çalışanlarımıza ve tüm milletimize sağlıklı günler dilerim.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,

15 -  22 Nisan Turizm Haftası’nı kutladı. Başkan Çiler açıklamasında, “Ülkemizin ve tüm dünyanın turizm faaliyetlerinin Covid-19 salgını nedeniyle olumsuz etkilendiği bu günlerde dileğimiz, bir an önce sağlıkla yeni yerler keşfedeceğimiz, turizmin canlanacağı günlere kavuşmaktır.” İfadesini kullandı.

TARİHİMİZDE DEĞERİ BÜYÜK

Çiler, “Sahip olduğumuz ve değerlerini iyice anladığımız güzelliklerimiz olan Fatih’in Otağı–Hünkar Çayırı, Kurutuluş Savaşı’nın kahramanlarından Yahya Kaptan ve Kartacalı ünlü Komutan Anibal’ın Anıt Mezarı, Mimar Sinan’ın eseri olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi, Sultan Orhan Camii, Eskihisar Kalemiz ve Eskihisar’da bulunan dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey’in eserlerinin bulunduğu Müzesi ve Köşkü, Eskihisar Çeşmesi, İbrahim Paşa Çeşmesi, Demirciler Konağı, Darıca Feneri, Darıca Kalesi gibi değerlerin yanı sıra; Darıca Hayvanat Bahçesi, Bayramoğlu, Eskihisar, Tavşancıl gibi sahil yerleri ve Türkiye’nin ilk 6 yürüyüş rotası arasında gösterilen Gebze-Ballıkayalar Tabiat Parkı, bizlerin aslında çok önemli miraslar barındırdığı bir bölgede yaşadığını göstermektedir.” derken ayrıca  “Bu duygu ve düşüncelerle 15 – 22 Nisan Turizm Haftası’nı kutlar, yaşadığımız bu sıkıntılı günler son bulduğunda, herkesi bölgemizin, ülkemizin ve dünyamızın tarihi güzelliklerini görmeye davet ederek; turizm çalışanlarımıza ve tüm milletimize sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.