19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler; “Gebze e-ticarette de önde”

Gebze 20.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler; “Gebze e-ticarette de önde”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler düzenlenen e-ticaret toplantısında, “E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nde de Gebze. Gebze e-ticarette de önde.” dedi.

Gebze Ticaret Odası üyelerinin elektronik ticarete uyumlarını sağlamak ve bu yolla ticaretlerine katkıda bulunmak amacı ile GTO, Vakıf Bank ve Alibaba.com işbirliği ile bir toplantı düzenledi. GTO meclis salonunda dün düzenlenen toplantıya; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Vakıfbank Gebze Şube Müdürü Ali Bal, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. GEBZE BÖLGESİ’NDE 122 BANKA VAR Toplantının açılış konuşmasını Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Alibaba.com’la yapılan üçünü toplantımız. Herkes kendini güncellemek zorundadır. Bundan hareket ederek, birkaç ay önce sanayi4.0’ı masaya yatırdık. Teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Bu bölge kendini aştı. Bölgemizde 122 tane banka var. Bir bankamız daha var; Teknoloji bankası. Gebze süper ligde oynuyor. Değişen dünyada üyelerimiz ticaretlerin kurallarına uyum sağlamalıdır. Bu çalışmalar kapsamında hiç ihracat yapamamış ya da ihracatını devam ettiremeyen üyelerimizi ihracat yapabilir hale getirdik. E-TİCARETTE ÖNDEYİZ Biz oda olarak e ticarette bir yere kadar geldik. Değişen ve gelişen dünyada çağın popüler satışlarının e-ticarette olduğunun farkındayız. Klasik perakende satışında farklılık getiren bir fırsat sunan e-ticaret, farklı pazarlar bulmayı sağlıyor. Gebze’de e-ticaret yapan geçlerimiz var. Bu saatten sonra artık akıl avcıları bizleri yönetecek. E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Bir ilçe olarak e-ticarette de öndeyiz. Ama bu yapılanlar da yeterli değil. Kobilerin yaşayabilmesi için e-ticarete pay ayırmak zorunda.” diye konuşu.  İHRACAT YAPMALIYIZ Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in ardından Alibaba.com’un Türkiye CEO’su Orkan Aytulun bir konuşma yaptı. CEO Aytulun konuşmasında, “Türkiye bulunduğu coğrafyada dalgalanmalara maruz kalabilecek bir ülke. Türkiye ihracat yapan bir ülke olmalı. E-ticaret artık çok büyük ve çok küçük işletmeler arasındaki farkı kaldırıyor. Türkiye sınırlarının ötesine geçmeli. E-ticareti yapan işletmelerin bir kısmı Gebze’de.” ifadelerine yer verdi.      
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler düzenlenen e-ticaret toplantısında, “E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nde de Gebze. Gebze e-ticarette de önde.” dedi.

Gebze Ticaret Odası üyelerinin elektronik ticarete uyumlarını sağlamak ve bu yolla ticaretlerine katkıda bulunmak amacı ile GTO, Vakıf Bank ve Alibaba.com işbirliği ile bir toplantı düzenledi. GTO meclis salonunda dün düzenlenen toplantıya; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Vakıfbank Gebze Şube Müdürü Ali Bal, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

GEBZE BÖLGESİ’NDE 122 BANKA VAR

Toplantının açılış konuşmasını Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Alibaba.com’la yapılan üçünü toplantımız. Herkes kendini güncellemek zorundadır. Bundan hareket ederek, birkaç ay önce sanayi4.0’ı masaya yatırdık. Teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Bu bölge kendini aştı. Bölgemizde 122 tane banka var. Bir bankamız daha var; Teknoloji bankası. Gebze süper ligde oynuyor. Değişen dünyada üyelerimiz ticaretlerin kurallarına uyum sağlamalıdır. Bu çalışmalar kapsamında hiç ihracat yapamamış ya da ihracatını devam ettiremeyen üyelerimizi ihracat yapabilir hale getirdik.

E-TİCARETTE ÖNDEYİZ

Biz oda olarak e ticarette bir yere kadar geldik. Değişen ve gelişen dünyada çağın popüler satışlarının e-ticarette olduğunun farkındayız. Klasik perakende satışında farklılık getiren bir fırsat sunan e-ticaret, farklı pazarlar bulmayı sağlıyor. Gebze’de e-ticaret yapan geçlerimiz var. Bu saatten sonra artık akıl avcıları bizleri yönetecek. E-ticareti en çok kullanan Kocaeli, Kocaeli’nin de kalbi Gebze’dir. Bir ilçe olarak e-ticarette de öndeyiz. Ama bu yapılanlar da yeterli değil. Kobilerin yaşayabilmesi için e-ticarete pay ayırmak zorunda.” diye konuşu. 

İHRACAT YAPMALIYIZ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in ardından Alibaba.com’un Türkiye CEO’su Orkan Aytulun bir konuşma yaptı. CEO Aytulun konuşmasında, “Türkiye bulunduğu coğrafyada dalgalanmalara maruz kalabilecek bir ülke. Türkiye ihracat yapan bir ülke olmalı. E-ticaret artık çok büyük ve çok küçük işletmeler arasındaki farkı kaldırıyor. Türkiye sınırlarının ötesine geçmeli. E-ticareti yapan işletmelerin bir kısmı Gebze’de.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.