Çiler’in gururu 59 Gebzeli firma

Gebze 24.07.2020 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler’in gururu 59 Gebzeli firma

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığı programda, Covid-19 güvenli hizmet belgesi aldıklarını ve ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi olduğunu açıkladı. Gebze Ticaret Odası Gebze Holiday Inn Otel’de 24 Temmuz Basın Bayramı’nı dün gerçekleştirilen programla kutladı. Programa, Gebze Bölgesi’nin gazetecileri katıldı. Kahvaltı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Gazetecilik bir yaşam biçimidir. Bugün bizlere uzağı yakınlaştıran sizlersiniz. Her zaman çalışmalarımızda anımızda oldunuz, bundan dolayı şahsım ve kurumun adına teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi milletimizin ortak sesi, başlı başına bir kuvvet ve rehbersiniz” dedi. YENİ İŞ KOLLARI HAYATIMIZA GİR Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 gibi zorlu dönemden geçiyoruz. Herkesin yaşantısı değişti. Bu dönem basın fedakarca çalıştı. Bizde basından aldığımız haberlerle bu süreçte ayakta durmaya çalıştık. Dünyayı etkisi altına alan bu virüs yaşantımızı değiştirdi. Hiç düşünmediğimiz zorluklara alışmaya çalıştık. Evde ki ve dışarıda ki yaşam bir çırpıda değişti. Evlerde kaldık ama içinde bulunduğumuz süreç bize yeni kavramlar, yeni meslekler, yeni nesil iş kollarını öğretti. Her ne kadar piyasalar durgun olsa da bu yeni iş kolları hayatımıza giriverdi. Teknoloji hayatımızın değişilmez parçası oldu.  59 GEBZELİ FİRMAYI OLDUĞUNU GURURLA MÜJDELİYORUM Dijital dönüşüm uzun süredir oda olarak üzerinde durduğumuz bir konuydu. Bundan sonra temasız ticaret dediğimiz yeni kavramla tanıştık. GTO 365 Oda ve Borsa arasında, ilk Covid-19 güvenli hizmet belgesini alan ilk odalardan birisi oldu. Bu belgeyi almanın gururunu yaşıyoruz. Bu yetmez GTO’ya, akıllı Oda sistemine geçen bir Ticaret Odası durumundayız. Ankara Ticaret Odası ve Muğla Sanayi ve Ticaret odası ile bu uygulamaya pilot Oda olduk. TOBB tarafından ‘Dijital Oda’ olarak seçilen, dijital sistemlere entegre ‘Akıllı Oda’ sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında ‘güvenilir’ ve ‘hijyenik’ hizmet standartlarımızı kanıtladığımız ‘TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeliyorum.”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığı programda, Covid-19 güvenli hizmet belgesi aldıklarını ve ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi olduğunu açıkladı.

Gebze Ticaret Odası Gebze Holiday Inn Otel’de 24 Temmuz Basın Bayramı’nı dün gerçekleştirilen programla kutladı. Programa, Gebze Bölgesi’nin gazetecileri katıldı. Kahvaltı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Gazetecilik bir yaşam biçimidir. Bugün bizlere uzağı yakınlaştıran sizlersiniz. Her zaman çalışmalarımızda anımızda oldunuz, bundan dolayı şahsım ve kurumun adına teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi milletimizin ortak sesi, başlı başına bir kuvvet ve rehbersiniz” dedi.

YENİ İŞ KOLLARI HAYATIMIZA GİR

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 gibi zorlu dönemden geçiyoruz. Herkesin yaşantısı değişti. Bu dönem basın fedakarca çalıştı. Bizde basından aldığımız haberlerle bu süreçte ayakta durmaya çalıştık. Dünyayı etkisi altına alan bu virüs yaşantımızı değiştirdi. Hiç düşünmediğimiz zorluklara alışmaya çalıştık. Evde ki ve dışarıda ki yaşam bir çırpıda değişti. Evlerde kaldık ama içinde bulunduğumuz süreç bize yeni kavramlar, yeni meslekler, yeni nesil iş kollarını öğretti. Her ne kadar piyasalar durgun olsa da bu yeni iş kolları hayatımıza giriverdi. Teknoloji hayatımızın değişilmez parçası oldu. 

59 GEBZELİ FİRMAYI OLDUĞUNU GURURLA MÜJDELİYORUM

Dijital dönüşüm uzun süredir oda olarak üzerinde durduğumuz bir konuydu. Bundan sonra temasız ticaret dediğimiz yeni kavramla tanıştık. GTO 365 Oda ve Borsa arasında, ilk Covid-19 güvenli hizmet belgesini alan ilk odalardan birisi oldu. Bu belgeyi almanın gururunu yaşıyoruz. Bu yetmez GTO’ya, akıllı Oda sistemine geçen bir Ticaret Odası durumundayız. Ankara Ticaret Odası ve Muğla Sanayi ve Ticaret odası ile bu uygulamaya pilot Oda olduk. TOBB tarafından ‘Dijital Oda’ olarak seçilen, dijital sistemlere entegre ‘Akıllı Oda’ sistemimiz ile 365 Oda/ Borsa arasında 3 Odadan biri olduğumuzu ve 365 Oda/Borsa arasında ‘güvenilir’ ve ‘hijyenik’ hizmet standartlarımızı kanıtladığımız ‘TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk odalardan olduğumuzu, aynı zamanda ISO 500 listesinde 59 GTO üyesi firmamızın yer aldığını gururla müjdeliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.