Çiler, Kadına şiddet son bulsun!"

Gebze 11.03.2020 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler, Kadına şiddet son bulsun!"

Gebze Ticaret Odası'nda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Değer Yaratan Kadınlar" konulu program gerçekleştirildi. Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Kadının tarih boyunca yeri ve önemi ortada. Bu sebepten Kadına olan şiddeti kınıyorum. Bizler kadına değer veren inanca sahip insanlarız. Kadına şiddet son bulsun.” dedi. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Değer Yaratan Kadınlar" konulu program gerçekleştirildi. Düzenlenen programa ilgi bir hayli fazla oldu. Etkinlik Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde, Kodluyoruz Kurucu ortağı Gülcan Yayla ve sosyal girişimci Pelin Baykan panelistliğinde gerçekleştirildi.    TÜRK KADINININ TARİHTEKİ ROLÜ ORTADA Düzenlenen etkinlikte konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; 'Her gün kadınlar günü. Kadının tarih boyunca yeri ve önemi ortada. Kurtuluş Savaşı'nda kadınlarımızın cephedeki mücadeleleri tarihte yer almıştır. Kadınlarımız vatanseverdir. Türk kadını kahramandır. Kadınlarımızın mücadele ve emekleri meydanda. Kadının olmadığı yerde başarı yoktur. Üreten kadınlarımızın sayısı artıyor. Yeterli değil ancak geçmişe göre gayet iyi. Kadınlarımız her meslek dalında başarılıdır. Kadınlarımızın toplumdaki yeri en üst noktada. Kadınlarımızın toplumun her alanında olmaları şarttır. Kadınlar güçlü kahramandır" şeklinde konuştu.  KADININ BAŞARISI HEPİMİZİN BAŞARISI Sözlerine devam eden Başkan Çiler, "Kadına olan şiddeti kınıyorum. Bizler kadına değer veren inanca sahip insanlarız. Kadına şiddet son bulsun. Kadınlarımızın başarısı ülkemizin başarısı. Kadınlarımızın yüzleri her zaman gülmeli. Her gün kadınlar günü" ifadesini kullandı. Korona virüsü ile ilgili konuşan Başkan Çiler, "Ülkemize de virüs bulaştı. Panik değil önlem lazım. İnşallah can kaybı yaşanmaz. Şu ana kadar kaybımız yok. Bu süreçte siyasi parti temsilcilerine ve yöneticilere görev düşüyor" dedi.  KADIN OLMADAN DÜNYA OLMAZ Gebze kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında "Kadını erkekten ayırmak onu farklı yere koymak mümkün değil. Kadına karşı ayrımcılık ve şiddetin olduğu olaylar görmekteyiz. Şiddet olaylarını zaman zaman takip ediyoruz. Bununla mücadele hepimizin görevi. Kadının olduğu yerde başarı vardır. Kadın olmadan dünya olmaz" ifadesini kullandı.  KADIN KENDİ GÜCÜNE İNANMALI Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde, Kodluyoruz Kurucu ortağı Gülcan Yayla ve sosyal girişimci Pelin Baykan panelistliğinde programa devam edildi. Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı konuşmasında, "Bizler kendimize ne kadar değer veriyoruz? Bunun farkına varmak zorundayız. Bu tip etkinlikler önemli. Kendi gücümüzün farkına varacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Kadın kendi kendisine inanmalı. Kendi gücümüzü fark etmek zorundayız, ona göre hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu. Panelist Gülcan Yayla ve Pelin Baykan da kadınların toplumsal ve kültürel anlamdaki yerlerini ve konumlarını anlatıp kadının yaşamın her alanındaki önemine dikkat çektiler.            

Gebze Ticaret Odası'nda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Değer Yaratan Kadınlar" konulu program gerçekleştirildi. Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Kadının tarih boyunca yeri ve önemi ortada. Bu sebepten Kadına olan şiddeti kınıyorum. Bizler kadına değer veren inanca sahip insanlarız. Kadına şiddet son bulsun.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu'nda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Değer Yaratan Kadınlar" konulu program gerçekleştirildi. Düzenlenen programa ilgi bir hayli fazla oldu. Etkinlik Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde, Kodluyoruz Kurucu ortağı Gülcan Yayla ve sosyal girişimci Pelin Baykan panelistliğinde gerçekleştirildi. 

 
TÜRK KADINININ TARİHTEKİ ROLÜ ORTADA
Düzenlenen etkinlikte konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; 'Her gün kadınlar günü. Kadının tarih boyunca yeri ve önemi ortada. Kurtuluş Savaşı'nda kadınlarımızın cephedeki mücadeleleri tarihte yer almıştır. Kadınlarımız vatanseverdir. Türk kadını kahramandır. Kadınlarımızın mücadele ve emekleri meydanda. Kadının olmadığı yerde başarı yoktur. Üreten kadınlarımızın sayısı artıyor. Yeterli değil ancak geçmişe göre gayet iyi. Kadınlarımız her meslek dalında başarılıdır. Kadınlarımızın toplumdaki yeri en üst noktada. Kadınlarımızın toplumun her alanında olmaları şarttır. Kadınlar güçlü kahramandır" şeklinde konuştu. 


KADININ BAŞARISI HEPİMİZİN BAŞARISI
Sözlerine devam eden Başkan Çiler, "Kadına olan şiddeti kınıyorum. Bizler kadına değer veren inanca sahip insanlarız. Kadına şiddet son bulsun. Kadınlarımızın başarısı ülkemizin başarısı. Kadınlarımızın yüzleri her zaman gülmeli. Her gün kadınlar günü" ifadesini kullandı. Korona virüsü ile ilgili konuşan Başkan Çiler, "Ülkemize de virüs bulaştı. Panik değil önlem lazım. İnşallah can kaybı yaşanmaz. Şu ana kadar kaybımız yok. Bu süreçte siyasi parti temsilcilerine ve yöneticilere görev düşüyor" dedi. 


KADIN OLMADAN DÜNYA OLMAZ
Gebze kaymakamı Mustafa Güler konuşmasında "Kadını erkekten ayırmak onu farklı yere koymak mümkün değil. Kadına karşı ayrımcılık ve şiddetin olduğu olaylar görmekteyiz. Şiddet olaylarını zaman zaman takip ediyoruz. Bununla mücadele hepimizin görevi. Kadının olduğu yerde başarı vardır. Kadın olmadan dünya olmaz" ifadesini kullandı. 


KADIN KENDİ GÜCÜNE İNANMALI
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde, Kodluyoruz Kurucu ortağı Gülcan Yayla ve sosyal girişimci Pelin Baykan panelistliğinde programa devam edildi. Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı konuşmasında, "Bizler kendimize ne kadar değer veriyoruz? Bunun farkına varmak zorundayız. Bu tip etkinlikler önemli. Kendi gücümüzün farkına varacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Kadın kendi kendisine inanmalı. Kendi gücümüzü fark etmek zorundayız, ona göre hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu. Panelist Gülcan Yayla ve Pelin Baykan da kadınların toplumsal ve kültürel anlamdaki yerlerini ve konumlarını anlatıp kadının yaşamın her alanındaki önemine dikkat çektiler.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.