Çiler, kitap kampanyasına destek verdi

Gebze 31.03.2017 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler, kitap kampanyasına destek verdi

  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Bir Kitap da senden olsun” kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor. Oda yönetimi olarak “Eskileriniz yenilerimiz olsun” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Çiler, Oda binasında ve Gebze Center’da kurulan kitap kutularına kitap bağışı yapmaları için bölge halkını çağırdı. ÇİLER VE YÖNETİMİNDEN KİTAP KAMPANYASINA DESTEK Sık sık yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bu sefer de kitap kampanyası için destek verdi. Gebze Ticaret Odası Yönetiminin başlatmış olduğu, “Bir Kitap da senden olsun” kampanyasına destek veren Çiler, bölge halkını kitap bağışı yapmaya çağırdı. Nail Çiler ile birlikte meclis üyesi ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyesi Sevgi Çiler de kampanyaya destek verirken, Çiler, kitapların insanlığa ışık tuttuğunu belirterek, oda olarak bu tür önemli konulara her zaman destek vereceklerini ifade etti.  

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Bir Kitap da senden olsun” kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor. Oda yönetimi olarak “Eskileriniz yenilerimiz olsun” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Çiler, Oda binasında ve Gebze Center’da kurulan kitap kutularına kitap bağışı yapmaları için bölge halkını çağırdı.

ÇİLER VE YÖNETİMİNDEN KİTAP KAMPANYASINA DESTEK

Sık sık yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bu sefer de kitap kampanyası için destek verdi. Gebze Ticaret Odası Yönetiminin başlatmış olduğu, “Bir Kitap da senden olsun” kampanyasına destek veren Çiler, bölge halkını kitap bağışı yapmaya çağırdı. Nail Çiler ile birlikte meclis üyesi ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyesi Sevgi Çiler de kampanyaya destek verirken, Çiler, kitapların insanlığa ışık tuttuğunu belirterek, oda olarak bu tür önemli konulara her zaman destek vereceklerini ifade etti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.