Çiler, koltuğu çocuklara bıraktı

Gebze 21.04.2017 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler, koltuğu çocuklara bıraktı

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle GTO Başkanı Nail Çiler, koltuğu Aslan Çimento İlköğretim okulu 4/E sınıfı öğrencisi Berkay Yıldırım'a bıraktı. Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıya GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, meclis üyeleri ve Darıca Aslan Çimento İlköğretim okulu öğrencileri katıldı.   SİZ BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ Çiler, yaptığı konuşmada çocuk bayramını kutlayarak '23 Nisan Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği önemli bir gündür. İlk defa bir milletin çocuklara bayram ettiği bir gündür. Bugün tüm dünyada çocuk bayramı olarak kutlanıyor. Bunu bize miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Sizler bu ülkenin geleceği ve umudusunuz. Siz gelecekte bizim ışığımızsınız. Bu ülkenin kalkınması için çok çalışmalısınız. Biz sizlere güveniyor ve inanıyoruz.' dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise yaptığı konuşmada 23 Nisan'ın sadece çocuk bayramı olmadığını aynı zamanda ulusal egemenlik bayramı olduğunun unutulmamasını vurguladı.     KOLTUĞU DEVRETTİ Konuşmaların ardından Başkan Nail Çiler koltuğunu Aslan Çimento İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencisi Berkay Yıldırım'a devretti. Minik Berkay yaptığı konuşmada GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti ve 'GTO'nun yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Özellikle eğitim alanında yapılan çalışmalar ve kitap toplama kampanyası nedeniyle teşekkür ediyorum.' dedi. Yıldırım, öğrenciler adına GTO üyelerinden okuldaki Atatürk büstünün yenilenmesi için destek istedi. Ayrıca İstanbul'da bulunan çocuklara meslekleri öğreten Kidzania'ya gitmek için sponsorluk desteği istedi.

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle GTO Başkanı Nail Çiler, koltuğu Aslan Çimento İlköğretim okulu 4/E sınıfı öğrencisi Berkay Yıldırım'a bıraktı.

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıya GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, meclis üyeleri ve Darıca Aslan Çimento İlköğretim okulu öğrencileri katıldı.

 

SİZ BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ
Çiler, yaptığı konuşmada çocuk bayramını kutlayarak '23 Nisan Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği önemli bir gündür. İlk defa bir milletin çocuklara bayram ettiği bir gündür. Bugün tüm dünyada çocuk bayramı olarak kutlanıyor. Bunu bize miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Sizler bu ülkenin geleceği ve umudusunuz. Siz gelecekte bizim ışığımızsınız. Bu ülkenin kalkınması için çok çalışmalısınız. Biz sizlere güveniyor ve inanıyoruz.' dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise yaptığı konuşmada 23 Nisan'ın sadece çocuk bayramı olmadığını aynı zamanda ulusal egemenlik bayramı olduğunun unutulmamasını vurguladı.

 

 

KOLTUĞU DEVRETTİ
Konuşmaların ardından Başkan Nail Çiler koltuğunu Aslan Çimento İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencisi Berkay Yıldırım'a devretti. Minik Berkay yaptığı konuşmada GTO Başkanı Nail Çiler'e teşekkür etti ve 'GTO'nun yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Özellikle eğitim alanında yapılan çalışmalar ve kitap toplama kampanyası nedeniyle teşekkür ediyorum.' dedi. Yıldırım, öğrenciler adına GTO üyelerinden okuldaki Atatürk büstünün yenilenmesi için destek istedi. Ayrıca İstanbul'da bulunan çocuklara meslekleri öğreten Kidzania'ya gitmek için sponsorluk desteği istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.