ÇİLER MUHTARLARI UNUTMADI

Gebze 19.10.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER MUHTARLARI UNUTMADI

‘’GEBZE TİCARET ODASI’’ Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER ‘’19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’’nü Bir Açıklamada Bulunarak Kutladı.

     ‘’19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’’nü resmi olarak kutluyor olmanın mutluluğunu paylaşırken, vatandaşlarımızın, mahallelerdeki her bireyin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde uzlaşmacı bir rol üstlenen muhtarlarımızın bu özel gününü sevgi ve saygıyla kutluyorum.          Osmanlı’dan bu yana 187 yıldır varlığını koruyarak günümüze ulaşmayı başaran muhtarlık kurumu, vatandaşın her sorununda, her probleminin çözümünde, hem sevinçte hem hüzünde Devletimizi vatandaşlarımız, vatandaşlarımızı da Devletimiz  ile buluşturan samimi ve kolay ulaşılabilir ilk makamdır. Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi üstlenmenin yanında, devletimize ihtiyaç duyulan anda çalınacak ilk kapı olarak da bilinçlerimizde yer etmiştir.          Milleti ve devleti temsil gibi önemli bir görevi zor şartlarda da olsa yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ‘’19 Ekim Muhtarlar Günü’’nü en samimi duygularımla tebrik eder, saygılarımı sunarım dedi.
‘’GEBZE TİCARET ODASI’’ Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER ‘’19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’’nü Bir Açıklamada Bulunarak Kutladı.

     ‘’19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’’nü resmi olarak kutluyor olmanın mutluluğunu paylaşırken, vatandaşlarımızın, mahallelerdeki her bireyin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde uzlaşmacı bir rol üstlenen muhtarlarımızın bu özel gününü sevgi ve saygıyla kutluyorum.

   

     Osmanlı’dan bu yana 187 yıldır varlığını koruyarak günümüze ulaşmayı başaran muhtarlık kurumu, vatandaşın her sorununda, her probleminin çözümünde, hem sevinçte hem hüzünde Devletimizi vatandaşlarımız, vatandaşlarımızı da Devletimiz  ile buluşturan samimi ve kolay ulaşılabilir ilk makamdır. Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi üstlenmenin yanında, devletimize ihtiyaç duyulan anda çalınacak ilk kapı olarak da bilinçlerimizde yer etmiştir.

   

     Milleti ve devleti temsil gibi önemli bir görevi zor şartlarda da olsa yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ‘’19 Ekim Muhtarlar Günü’’nü en samimi duygularımla tebrik eder, saygılarımı sunarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.