ÇİLER, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Gebze 24.11.2016 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

    ‘’Gebze Ticaret Odası’’ yönetim kurulu başkanı Nail Çiler ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü bir açıklama yaparak kutladı. Yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden herkese yeni harflerle okuma yazma öğretilen Millet Mekteplerinin açılış (24 Kasım 1928) ve Atatürk’ün Başöğretmenliğe kabul ediliş tarihi olan ‘’24 Kasım’’ gününü, 1981 yılından beri ‘’Öğretmenler Günü’’ olarak kutlamaktayız.                 Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren, ulusumuzun yüksek medeniyetler arasında yer edinmesi yolunda atılan her adımda, kuşkusuz ki sevgili öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, dürüst, yenilikçi, ulusal değerlerine bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdikleri özveri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sizlerin bugün olduğu gibi her zaman, gençlerimizi en iyi bilgi ve değerlerle yetiştireceğinize yürekten inanıyorum.   Gelecekle ilgili hedeflerimize ulaşmamızda eğitimin ve değerli öğretmenlerimizin rolünün bilinciyle, Gebze Ticaret Odası olarak, Gebze’ye yeni okul yapımında katkı sunarak, üzerimize düşen vazifeyi yapmaya, okullarımızla birlikte öğretmen sayımızın artmasına ve yeni öğrenciler yetişmesine çalışıyoruz. Vatanın dört bir yanında ve şehrimizde fedakarca çalışarak, ülkemizin kalkınmasında  söz sahibi olacak nesiller yetiştiren tüm öğretmen arkadaşlarımın ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü kutlar, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hayatta olmayan bütün öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anarım.

 

 

‘’Gebze Ticaret Odası’’ yönetim kurulu başkanı Nail Çiler ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü bir açıklama yaparak kutladı. Yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden herkese yeni harflerle okuma yazma öğretilen Millet Mekteplerinin açılış (24 Kasım 1928) ve Atatürk’ün Başöğretmenliğe kabul ediliş tarihi olan ‘’24 Kasım’’ gününü, 1981 yılından beri ‘’Öğretmenler Günü’’ olarak kutlamaktayız.

               

Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren, ulusumuzun yüksek medeniyetler arasında yer edinmesi yolunda atılan her adımda, kuşkusuz ki sevgili öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, dürüst, yenilikçi, ulusal değerlerine bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdikleri özveri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sizlerin bugün olduğu gibi her zaman, gençlerimizi en iyi bilgi ve değerlerle yetiştireceğinize yürekten inanıyorum.

 

Gelecekle ilgili hedeflerimize ulaşmamızda eğitimin ve değerli öğretmenlerimizin rolünün bilinciyle, Gebze Ticaret Odası olarak, Gebze’ye yeni okul yapımında katkı sunarak, üzerimize düşen vazifeyi yapmaya, okullarımızla birlikte öğretmen sayımızın artmasına ve yeni öğrenciler yetişmesine çalışıyoruz. Vatanın dört bir yanında ve şehrimizde fedakarca çalışarak, ülkemizin kalkınmasında  söz sahibi olacak nesiller yetiştiren tüm öğretmen arkadaşlarımın ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’nü kutlar, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hayatta olmayan bütün öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.