Çiler, “Olumsuzluklara rağmen bugünü kutlayacağız”

Gebze 23.04.2020 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler, “Olumsuzluklara rağmen bugünü kutlayacağız”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çiler mesajında, “tüm olumsuzluklar coşku dolu bayramımızı bir yanımız buruk bir şekilde kutlamaya sebep olsa da, Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olarak 23 Nisan tarihi; şimdilerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği, milletimizin her sorunu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir.” dedi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çiler mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve milletimizin bağımsızlık hasretiyle Cumhuriyetimizin temellerini attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. Yıldönümüne ulaşma coşkusunu yaşıyoruz.  Dünyada ve ülkemizde korona hastalığının yarattığı tüm olumsuzluklar coşku dolu bayramımızı bir yanımız buruk bir şekilde kutlamaya sebep olsa da, Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olarak 23 Nisan tarihi; şimdilerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği, insan sevgisi ve kardeşliği bize çocukluktan öğreten bu milletin önemli günlerinden biri olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle karşı koyabileceğinin, her sorunu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, Türkiye Cumhuriyeti'mizin en gurur duyduğumuz sayfalarından biridir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; "Her çocuğun doyasıya yaşaması gereken 23 Nisan, Türkiye’nin tek ulusal bayramıdır." Sokaklarımızın bayram coşkusuyla ve çocuklarımızın neşesiyle dolup taşacağı nice 23 Nisanlara ulaşmak dileğiyle; sayısız fedakarlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anar, tüm çocuklarımızın evdeki coşkularına sevgiyle katıldığımı belirtirim.” ifadelerini kullandı.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çiler mesajında, “tüm olumsuzluklar coşku dolu bayramımızı bir yanımız buruk bir şekilde kutlamaya sebep olsa da, Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olarak 23 Nisan tarihi; şimdilerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği, milletimizin her sorunu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çiler mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve milletimizin bağımsızlık hasretiyle Cumhuriyetimizin temellerini attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. Yıldönümüne ulaşma coşkusunu yaşıyoruz.  Dünyada ve ülkemizde korona hastalığının yarattığı tüm olumsuzluklar coşku dolu bayramımızı bir yanımız buruk bir şekilde kutlamaya sebep olsa da, Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olarak 23 Nisan tarihi; şimdilerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliği, insan sevgisi ve kardeşliği bize çocukluktan öğreten bu milletin önemli günlerinden biri olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle karşı koyabileceğinin, her sorunu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, Türkiye Cumhuriyeti'mizin en gurur duyduğumuz sayfalarından biridir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; "Her çocuğun doyasıya yaşaması gereken 23 Nisan, Türkiye’nin tek ulusal bayramıdır." Sokaklarımızın bayram coşkusuyla ve çocuklarımızın neşesiyle dolup taşacağı nice 23 Nisanlara ulaşmak dileğiyle; sayısız fedakarlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anar, tüm çocuklarımızın evdeki coşkularına sevgiyle katıldığımı belirtirim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.