19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çimen, askere gidiyor

Gebze 24.10.2017 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çimen, askere gidiyor

Tiyatro Roza oyuncusu ve Ege Organizasyon’un sahibi Mustafa Çimen askere gidiyor.

Tiyatro Roza oyuncusu ve Ege Organizasyon’un sahibi Mustafa Çimen askere gidiyor. Acemi Birliğini Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yapacak olan Çimen, Gebze’de bulunan evinin önünde 31 Ekim Salı günü saat 22:00 - 23:30 arasında asker konvoyu yapacak. Çimen, “Başımın üstünde yeriniz var” diyerek, Herkesi bekliyorum mutlaka eğlence yapıncaktık fakat nasip değilmiş zaten bu kadar şehidimiz varken eğlence yapmak yakışmazdı, Bu benim kendi şahsi düşüncem herkesin başımın üstünde yeri var mevlidimizi okuttuk nasipse konvoyumuzu yapıp vatani görevimizi yapmaya yola çıkacağız. Son olarak Mevlana Mahallesi Sarıkamış şehitler Caddesi 879 sokak adresindeki evinin önüne tüm sevenlerini beklediğini söyleyen Çimen ayrıca 0541 652 36 16 numaradan da adres isteyebilirsiniz.” dedi.    
Tiyatro Roza oyuncusu ve Ege Organizasyon’un sahibi Mustafa Çimen askere gidiyor.

Tiyatro Roza oyuncusu ve Ege Organizasyon’un sahibi Mustafa Çimen askere gidiyor. Acemi Birliğini Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yapacak olan Çimen, Gebze’de bulunan evinin önünde 31 Ekim Salı günü saat 22:00 - 23:30 arasında asker konvoyu yapacak.

Çimen, “Başımın üstünde yeriniz var” diyerek, Herkesi bekliyorum mutlaka eğlence yapıncaktık fakat nasip değilmiş zaten bu kadar şehidimiz varken eğlence yapmak yakışmazdı, Bu benim kendi şahsi düşüncem herkesin başımın üstünde yeri var mevlidimizi okuttuk nasipse konvoyumuzu yapıp vatani görevimizi yapmaya yola çıkacağız. Son olarak Mevlana Mahallesi Sarıkamış şehitler Caddesi 879 sokak adresindeki evinin önüne tüm sevenlerini beklediğini söyleyen Çimen ayrıca 0541 652 36 16 numaradan da adres isteyebilirsiniz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.