Çimento yolu derdi bitmedi!

Darıca 21.01.2016 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çimento yolu derdi bitmedi!

Yıllarca Darıca’nın kronikleşen sorunu haline gelen ardından hem fabrikanın hem de Darıca Belediyesi’nin ortak bir protokolle alternatif yol açma süreci tamamlanmış ve yol fabrika kamyonlarının hizmetine sunulmuştu. Ancak Darıcalılardan gelen şikayetler kamyonların alternatif yol yerine hala şehir içi ve özellikle Tuzla Caddesi’ni kullandıkları yönde.

YOL ÇÖZÜM OLMADI Darıcalılar, “Fabrikanın ve Darıca Belediyesi’nin konuya olan ilgisi sonunda alternatif bir yol açıldı. Hepimiz sevindik. Ölüm tehlikesi yaşamaktan kurtulduk. Fabrika güzergahı üzerinde yer alan 3 okulda eğitim öğretim gören öğrencilerimizi her gün diken üstü okula gönderdik. Hatta zamanında burada bir vatandaşımız da öldü. Alternatif yol ile sorunlarımızın bittiğini düşündük sevindik. Ama özellikle geç saatlerde kamyonlar yine Tuzla Caddesi üzerinden eski kullandıkları yol güzergahında geçiş sağlıyorlar. Kamyonların yoldan geçerken çıkardıkları gürültü adeta deprem sesi gibi. Uyurken yerimizden fırlıyoruz.”dediler. GÖZLER TUNALI’DA Kamyonların eski geçiş güzergahı olan Tuzla Caddesi’nde ikamet eden aynı zamanda bu fabrikanın Dış İlişkiler Müdürü olan ve alternatif yol ile ilgili alınan meclis kararı içinde yer alan Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı’ya defalarca konuyu ilettiklerini belirten Darıcalılar, “Madem alternatif yolu kullanmayacaklardı. Neden o kadar kamulaştırma masrafı yapıldı. Yeni bir yol açılması için o kadar beklendi. Alternatif yolun yapılması ile ilgili meclis kararında da fabrikanın işleyişinde de Yılmaz Tunalı başrol oynuyor. Başta Tunalı olmak üzere tüm yetkililerin sorunumuzla ilgilenmesini istiyoruz.”dedi.
Yıllarca Darıca’nın kronikleşen sorunu haline gelen ardından hem fabrikanın hem de Darıca Belediyesi’nin ortak bir protokolle alternatif yol açma süreci tamamlanmış ve yol fabrika kamyonlarının hizmetine sunulmuştu. Ancak Darıcalılardan gelen şikayetler kamyonların alternatif yol yerine hala şehir içi ve özellikle Tuzla Caddesi’ni kullandıkları yönde.

YOL ÇÖZÜM OLMADI

Darıcalılar, “Fabrikanın ve Darıca Belediyesi’nin konuya olan ilgisi sonunda alternatif bir yol açıldı. Hepimiz sevindik. Ölüm tehlikesi yaşamaktan kurtulduk. Fabrika güzergahı üzerinde yer alan 3 okulda eğitim öğretim gören öğrencilerimizi her gün diken üstü okula gönderdik. Hatta zamanında burada bir vatandaşımız da öldü. Alternatif yol ile sorunlarımızın bittiğini düşündük sevindik. Ama özellikle geç saatlerde kamyonlar yine Tuzla Caddesi üzerinden eski kullandıkları yol güzergahında geçiş sağlıyorlar. Kamyonların yoldan geçerken çıkardıkları gürültü adeta deprem sesi gibi. Uyurken yerimizden fırlıyoruz.”dediler.

GÖZLER TUNALI’DA

Kamyonların eski geçiş güzergahı olan Tuzla Caddesi’nde ikamet eden aynı zamanda bu fabrikanın Dış İlişkiler Müdürü olan ve alternatif yol ile ilgili alınan meclis kararı içinde yer alan Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı’ya defalarca konuyu ilettiklerini belirten Darıcalılar, “Madem alternatif yolu kullanmayacaklardı. Neden o kadar kamulaştırma masrafı yapıldı. Yeni bir yol açılması için o kadar beklendi. Alternatif yolun yapılması ile ilgili meclis kararında da fabrikanın işleyişinde de Yılmaz Tunalı başrol oynuyor. Başta Tunalı olmak üzere tüm yetkililerin sorunumuzla ilgilenmesini istiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.