19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çınar, ‘Skandal’ diye manşet atanların niyetlerini biliyoruz!

Gebze 09.01.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çınar, ‘Skandal’ diye manşet atanların niyetlerini biliyoruz!

 “Giymediğini giydir” projesinde yüzleri görünen vatandaşlar sebebi ile “Skandal” diye haber yapılmasının ardından açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “fotoğraf paylaşma nedenimiz yapılan iyiliklerin yerine ulaştığını destekçilerimiz olan iyiliksever vatandaşlarımıza bildirmek ve iyilikleri paylaşarak kamuoyunda da örnek oluşturmasını sağlamaktır.” dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaştıkları “Giymediğini giydir” projesinde yüzleri görünen vatandaşlar sebebi ile “Skandal” diye haber yapılmasının ardından açıklama yaptı. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaşmış olduğumuz “Giymediğini giydir” projemizle ilgili paylaşımımız hakkında bazı kötü niyetli kişiler tarafından üzücü paylaşımlar yapıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. İyilikler paylaştıkça çoğalır yaklaşımından yola çıkarak paylaşımda bulunduğumuz fotoğraf karesinde yer alan vatandaşlarımızı incitmemek adına fotoğraf çekmeden önce kendilerine bilgi vermekteyiz fakat paylaştığımız fotoğraf karesindeki vatandaşlarımızın hepsi konunun önemli olmadığını belirterek fotoğraf karesinde yer almayı kendileri istediler. Arkası dönük olan vatandaşımız ise ”fotoğrafta görünmek istemezseniz çekmeyelim” dememize rağmen “fark etmez böyle durayım” diyerek fotoğraf karesinde yer almıştır. Yaptığımız projelerde fotoğraf paylaşma nedenimiz yapılan iyiliklerin yerine ulaştığını destekçilerimiz olan iyiliksever vatandaşlarımıza bildirmek ve iyilikleri paylaşarak kamuoyunda da örnek oluşturmasını sağlamaktır. “HABERLERİ YAPTIRANLARIN AMAÇLARINI BİLİYORUZ” Sözlerini sürdüren Çınar, “Yine de böyle kötü niyetli bir haberin içinde yer almalarına neden olduğumuz için söz konusu fotoğraf karesinde yer alan vatandaşlarımızdan herkesin huzurunda özür dileriz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz güzel çalışmaların hiç birini haberleştirmeyen fakat iyi niyetle yapmış olduğumuz bir paylaşımı sözüm ona “Skandal” diye manşetler atan kişilerin ve onlara bu haberleri yaptıranların amaçlarını net şekilde biliyoruz. Yine haberde satır aralarında geçen “Atatürk’e hakaret” ile ilgili olayı anında takibe aldık ve ilgili kişi görevden uzaklaştırıldığı için konu medyaya taşımak istemedik. Bu durumdan da bizlere destek olacaklarına sürekli açığımızı arayan gazetecilerin haberinin olmaması normal görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

 “Giymediğini giydir” projesinde yüzleri görünen vatandaşlar sebebi ile “Skandal” diye haber yapılmasının ardından açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “fotoğraf paylaşma nedenimiz yapılan iyiliklerin yerine ulaştığını destekçilerimiz olan iyiliksever vatandaşlarımıza bildirmek ve iyilikleri paylaşarak kamuoyunda da örnek oluşturmasını sağlamaktır.” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaştıkları “Giymediğini giydir” projesinde yüzleri görünen vatandaşlar sebebi ile “Skandal” diye haber yapılmasının ardından açıklama yaptı. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaşmış olduğumuz “Giymediğini giydir” projemizle ilgili paylaşımımız hakkında bazı kötü niyetli kişiler tarafından üzücü paylaşımlar yapıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. İyilikler paylaştıkça çoğalır yaklaşımından yola çıkarak paylaşımda bulunduğumuz fotoğraf karesinde yer alan vatandaşlarımızı incitmemek adına fotoğraf çekmeden önce kendilerine bilgi vermekteyiz fakat paylaştığımız fotoğraf karesindeki vatandaşlarımızın hepsi konunun önemli olmadığını belirterek fotoğraf karesinde yer almayı kendileri istediler. Arkası dönük olan vatandaşımız ise ”fotoğrafta görünmek istemezseniz çekmeyelim” dememize rağmen “fark etmez böyle durayım” diyerek fotoğraf karesinde yer almıştır. Yaptığımız projelerde fotoğraf paylaşma nedenimiz yapılan iyiliklerin yerine ulaştığını destekçilerimiz olan iyiliksever vatandaşlarımıza bildirmek ve iyilikleri paylaşarak kamuoyunda da örnek oluşturmasını sağlamaktır.

“HABERLERİ YAPTIRANLARIN AMAÇLARINI BİLİYORUZ”

Sözlerini sürdüren Çınar, “Yine de böyle kötü niyetli bir haberin içinde yer almalarına neden olduğumuz için söz konusu fotoğraf karesinde yer alan vatandaşlarımızdan herkesin huzurunda özür dileriz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz güzel çalışmaların hiç birini haberleştirmeyen fakat iyi niyetle yapmış olduğumuz bir paylaşımı sözüm ona “Skandal” diye manşetler atan kişilerin ve onlara bu haberleri yaptıranların amaçlarını net şekilde biliyoruz. Yine haberde satır aralarında geçen “Atatürk’e hakaret” ile ilgili olayı anında takibe aldık ve ilgili kişi görevden uzaklaştırıldığı için konu medyaya taşımak istemedik. Bu durumdan da bizlere destek olacaklarına sürekli açığımızı arayan gazetecilerin haberinin olmaması normal görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.