19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cinayet Zanlısı Yakalandı

Gebze 25.01.2019 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cinayet Zanlısı Yakalandı

1990 yılında işlediği cinayet sonrasında tutuklanan ve bir süre sonra tahliye olan şahıs, cezasının onanması sonrasında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 1990 yılında arazi kavgası nedeni ile 17 yaşındaki bir genci vurarak öldürdükten sonra tutuklanan K.D. (51) bir süre hapishanede cezasını çektikten sonra şartlı olarak tahliye edildi. Hapishaneden çıktıktan sonra hırsızlık ve gasp başta olmak üzere birçok suç işlediği tespit edilen K.D.'nin cinayet sebebi ile bulunan 15 yıl 3 ay 21 gün hapis cezasının onanmasına karar verildi. Savcılık tarafından hakkında tutuklanma kararı çıkartılan K.D.'nin yakalanması için Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği çalışma başlattı. Kaldığı adresini değiştirdiği belirlenen K.D.'nin yakalanması için sosyal medyada incelemelerini sürdüren ekipler, şahısın geçtiğimiz yıl kaybolan kızının bulunması için bir televizyon programına katıldığını tespit etti. Şahısın katıldığı televizyon programında bulunan kızının, babasının kendisini evden kovaladığını iddia ettiği öğrenildi. Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir evde kaldığı tespit edilen şahıs, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
1990 yılında işlediği cinayet sonrasında tutuklanan ve bir süre sonra tahliye olan şahıs, cezasının onanması sonrasında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 1990 yılında arazi kavgası nedeni ile 17 yaşındaki bir genci vurarak öldürdükten sonra tutuklanan K.D. (51) bir süre hapishanede cezasını çektikten sonra şartlı olarak tahliye edildi. Hapishaneden çıktıktan sonra hırsızlık ve gasp başta olmak üzere birçok suç işlediği tespit edilen K.D.'nin cinayet sebebi ile bulunan 15 yıl 3 ay 21 gün hapis cezasının onanmasına karar verildi. Savcılık tarafından hakkında tutuklanma kararı çıkartılan K.D.'nin yakalanması için Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği çalışma başlattı.

Kaldığı adresini değiştirdiği belirlenen K.D.'nin yakalanması için sosyal medyada incelemelerini sürdüren ekipler, şahısın geçtiğimiz yıl kaybolan kızının bulunması için bir televizyon programına katıldığını tespit etti. Şahısın katıldığı televizyon programında bulunan kızının, babasının kendisini evden kovaladığını iddia ettiği öğrenildi. Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir evde kaldığı tespit edilen şahıs, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.