Çitçi, “Yaşlılarımız Başımızın Tacı”

Çayırova 01.10.2020 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çitçi, “Yaşlılarımız Başımızın Tacı”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın canlı tanıkları ve çınarları olan yaşlılarımız bizim en kıymetli hazinelerimiz ve başımızın tacıdır.” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Çayırova’nın yaşayan çınarlarından İsmail Papakçı ve Güllü Ceyran’ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, yaşlıların hal ve hatırlarını sorup uzun süre sohbet etti. Başkan Çiftçi, “Sizler bizim en kıymetli hazinelerimizsiniz. Çayırova’mızın yaşayan tarihleri ve canlı hafızalarısınız. Sizlerin tecrübe ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız var.” dedi. Her zaman emrinde ve hizmetinde oldukları Çayırova’mızın kıymetli büyükleriyle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Saygı değer büyüklerimize rabbimden uzun ömürler diliyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın canlı tanıkları ve çınarları olan yaşlılarımız bizim en kıymetli hazinelerimiz ve başımızın tacıdır.” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Çayırova’nın yaşayan çınarlarından İsmail Papakçı ve Güllü Ceyran’ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, yaşlıların hal ve hatırlarını sorup uzun süre sohbet etti. Başkan Çiftçi, “Sizler bizim en kıymetli hazinelerimizsiniz. Çayırova’mızın yaşayan tarihleri ve canlı hafızalarısınız. Sizlerin tecrübe ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız var.” dedi. Her zaman emrinde ve hizmetinde oldukları Çayırova’mızın kıymetli büyükleriyle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Saygı değer büyüklerimize rabbimden uzun ömürler diliyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.