Civelek ‘istifa haberlerini’ yalanladı!

Siyaset 10.10.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Civelek ‘istifa haberlerini’ yalanladı!

Twitter fenomeni Ankara Kuşu şimdide de AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek'in istifa ettiğini öne sürdü. Eski başkan Mahmut Civelek ise iddiayı yalanladı. Twitter fenomeni Ankara Kuşu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek'in istifa ettiğini öne sürdü. Ali Babacan tarafından kurulan yeni parti çalışmalarını sürerken bazı isimler partilerinden istifa ediyor. Son olarak AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Nihat Ergün partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. CİVELEK ANINDA YANIT VERDİ Gebze'de gerçekleştirilen toplantıya da katılan eski il başkanı Mahmut Civelek'in de yeni partiye katılacağı öne sürülmüştü. Twitter fenomeni Ankara Kuşu, bugün eski başkan Mahmut Civelek'in partiden istifa ettiğini öne sürdü. Bu iddiaya eski başkan Civelek anında cevap verdi. Başkan Civelek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: AK PARTİLİYİM "Kuş kimin kuşu bilmiyorum. AK Parti’den istifa ettiğimi söylemiş. Yalan. Dün ne kadar AK Partiliysem bugün de o kadar AK Partiliyim. Kuşların uydurduğu yalanlara lütfen itibar etmeyin.’’    

Twitter fenomeni Ankara Kuşu şimdide de AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek'in istifa ettiğini öne sürdü. Eski başkan Mahmut Civelek ise iddiayı yalanladı.

Twitter fenomeni Ankara Kuşu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek'in istifa ettiğini öne sürdü. Ali Babacan tarafından kurulan yeni parti çalışmalarını sürerken bazı isimler partilerinden istifa ediyor. Son olarak AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Nihat Ergün partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

CİVELEK ANINDA YANIT VERDİ

Gebze'de gerçekleştirilen toplantıya da katılan eski il başkanı Mahmut Civelek'in de yeni partiye katılacağı öne sürülmüştü. Twitter fenomeni Ankara Kuşu, bugün eski başkan Mahmut Civelek'in partiden istifa ettiğini öne sürdü. Bu iddiaya eski başkan Civelek anında cevap verdi. Başkan Civelek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

AK PARTİLİYİM

"Kuş kimin kuşu bilmiyorum. AK Parti’den istifa ettiğimi söylemiş. Yalan. Dün ne kadar AK Partiliysem bugün de o kadar AK Partiliyim. Kuşların uydurduğu yalanlara lütfen itibar etmeyin.’’

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.