Civil Gebze’de!

Gebze 07.02.2016 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Civil Gebze’de!

Civil İzmit ve Derince’den sonra 3.mağazasını Gebze’de açtı. Şubenin açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman katılarak mağazanın kurdelesini kesti.

Türkiye’nin tanınmış markalarından olan Civil  54. Mağazasını, Güzeller Mahallesi, İbrahimağa  Caddesinde hizmete açtı. 7 bin çeşit ürünü müşterileriyle buluşturan Civil’in Gebze mağazası 25 personeliyle, 2 bin metrekarelik alanda hizmet verecek. Hafta sonu düzenlenen törenle resmen hizmete giren mağazanın açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman katıldı. Gebze’de bir biri ardına Türkiye’nin en iyi markalarına ev sahipliği yaptığını görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yaman mağazanın kurdelesini Civil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Yıldıran’la kesti. GEBZE HALKI BUNU HAK ETTİ Açılışta konuşan Yıldıran ise “Huzurlarınızda kısa zamanda mağazamızı açılışa hazırlayan ekibimize çok teşekkür ediyorum. 54. mağazamızın Gebze halkına hayırlı olmasını diliyorum. Civil olarak mağazalarımızı sadece tekstil mağazası olmaktan çıkardık. Bebek ve çocuk ile başlayan süreç, kendi içinde branşlaşmaya geçti ve sonunda, araç gereç, ayakkabı, spor giyim, kozmetik, oyuncak, aksesuar, 9 ay 10 gün dediğimiz hamile ve anne reyonları oluşmuştu. Bir sonraki adımımızda da ürün gamımızı daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Gebze’de açmış olduğumuz bu yeni mağazamız ile Gebze halkının hak ettiği hizmeti sunmayı planlıyoruz ve herkes için hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Civil İzmit ve Derince’den sonra 3.mağazasını Gebze’de açtı. Şubenin açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman katılarak mağazanın kurdelesini kesti.

Türkiye’nin tanınmış markalarından olan Civil  54. Mağazasını, Güzeller Mahallesi, İbrahimağa  Caddesinde hizmete açtı. 7 bin çeşit ürünü müşterileriyle buluşturan Civil’in Gebze mağazası 25 personeliyle, 2 bin metrekarelik alanda hizmet verecek. Hafta sonu düzenlenen törenle resmen hizmete giren mağazanın açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman katıldı. Gebze’de bir biri ardına Türkiye’nin en iyi markalarına ev sahipliği yaptığını görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yaman mağazanın kurdelesini Civil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Yıldıran’la kesti.

GEBZE HALKI BUNU HAK ETTİ

Açılışta konuşan Yıldıran ise “Huzurlarınızda kısa zamanda mağazamızı açılışa hazırlayan ekibimize çok teşekkür ediyorum. 54. mağazamızın Gebze halkına hayırlı olmasını diliyorum. Civil olarak mağazalarımızı sadece tekstil mağazası olmaktan çıkardık. Bebek ve çocuk ile başlayan süreç, kendi içinde branşlaşmaya geçti ve sonunda, araç gereç, ayakkabı, spor giyim, kozmetik, oyuncak, aksesuar, 9 ay 10 gün dediğimiz hamile ve anne reyonları oluşmuştu. Bir sonraki adımımızda da ürün gamımızı daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Gebze’de açmış olduğumuz bu yeni mağazamız ile Gebze halkının hak ettiği hizmeti sunmayı planlıyoruz ve herkes için hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.