Çocuğunuzun hangi okula gideceğini buradan öğrenin

Kocaeli 06.09.2018 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini buradan öğrenin

Çocuğunuzu hangi okula kayıt yaptıracağınızı bilmiyorsanız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Okul sayfasını ziyaret edin.

Okulların 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yılı 17 Eylül’de başlayacak. Veliler okul heyecanı yaşayan çocuklarıyla çarşı-pazar okul alışverişi yaparken akıllarda “acaba çocuğumu hangi okula kayıt yaptırabilirim” sorusu dolaşıyor.    Bu soru Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akıllı Okul sayfasında cevabını buluyor. Akıllı Okul sayfasını ziyaret eden veliler çocuklarını hangi okula kayıt yaptırabileceklerini kolayca görebiliyorlar.   AKILLI OKUL KAYIT İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile veliler, çocuklarını kayıt yaptırabilecekleri okulları “Akıllı Okul Kayıt” sistemi üzerinden görebiliyorlar. Türkiye’de ilk defa uygulanan sistemle 2018-2019 eğitim ve öğretim dönemi için İzmit ilçesi sınırları kapsamındaki Adrese Dayalı Okul Kayıt Alanı Bölgeleri http://akilliokul.kocaeli.bel.tr adresinden kullanıma sunuldu. Bu adresten faydalanarak veliler çocuklarını kayıt yaptırabilecekleri ilk ve ortaokulu “Akıllı Okul Kayıt“  sisteminden adres bilgilerini girerek görebiliyorlar. ADRESE DAYALI OKUL Hizmetin kullanabilmesi için veliler masaüstü veya mobil cihazların web tarayıcılarından http://akilliokul.kocaeli.bel.tr/ adresine giriyor. İkamet edilen mahalle, cadde, sokak ve kapı numarası seçilerek adrese dayalı okullarını görebiliyor. Şu anda sadece İzmit ilçesini kapsayan sistem, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte diğer ilçelerde de hayata geçirilmesi planlanıyor.  
Çocuğunuzu hangi okula kayıt yaptıracağınızı bilmiyorsanız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Okul sayfasını ziyaret edin.

Okulların 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yılı 17 Eylül’de başlayacak. Veliler okul heyecanı yaşayan çocuklarıyla çarşı-pazar okul alışverişi yaparken akıllarda “acaba çocuğumu hangi okula kayıt yaptırabilirim” sorusu dolaşıyor.   

Bu soru Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akıllı Okul sayfasında cevabını buluyor. Akıllı Okul sayfasını ziyaret eden veliler çocuklarını hangi okula kayıt yaptırabileceklerini kolayca görebiliyorlar.

 

AKILLI OKUL KAYIT

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile veliler, çocuklarını kayıt yaptırabilecekleri okulları “Akıllı Okul Kayıt” sistemi üzerinden görebiliyorlar. Türkiye’de ilk defa uygulanan sistemle 2018-2019 eğitim ve öğretim dönemi için İzmit ilçesi sınırları kapsamındaki Adrese Dayalı Okul Kayıt Alanı Bölgeleri http://akilliokul.kocaeli.bel.tr adresinden kullanıma sunuldu. Bu adresten faydalanarak veliler çocuklarını kayıt yaptırabilecekleri ilk ve ortaokulu “Akıllı Okul Kayıt“  sisteminden adres bilgilerini girerek görebiliyorlar.

ADRESE DAYALI OKUL

Hizmetin kullanabilmesi için veliler masaüstü veya mobil cihazların web tarayıcılarından http://akilliokul.kocaeli.bel.tr/ adresine giriyor. İkamet edilen mahalle, cadde, sokak ve kapı numarası seçilerek adrese dayalı okullarını görebiliyor. Şu anda sadece İzmit ilçesini kapsayan sistem, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte diğer ilçelerde de hayata geçirilmesi planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.