19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çocuk İstismarcılarına Gebze’de Eylem

Gebze 03.07.2018 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuk İstismarcılarına Gebze’de Eylem

Gebze Kent Meydanı'nda üç genç son günlerde yaşanan çocuk istismarlarına dikkat çekmek için oturma eylemi başlattı.

Gebze’de toplanan 3 genç, çocuk istismarına dikkat çekmek için oturma eylemi yaptı.  Sefer Çeliktoz, Aslan Günaydın ve Aşkın Kaya isimli 3 gencin başlattığı oturma eyleminde çocuk istismarcılarına idam istendi. Gebze Kent Meydanı’nda dün yapılan oturma eylemine çevredeki birçok vatandaş destek verdi. Sefer Çeliktoz, Aslan Günaydın ve Aşkın Kaya isimli 3 gencin başlattığı oturma eyleminde çocuk istismarcılarına idam istendi. Gerçekleştirdikleri eylemle ilgili olarak bilgi veren Sefer Çeliktoz, “Üç arkadaş son günlerde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili olarak bir eylem yapmaya karar verdik. Vicdanen yaşanan bu olaylardan rahatsız olduğumuz için bu tür suçlarda idam getirilmesini istiyoruz. Burada siyasi bir olay gütmüyoruz. Meclisten idam yasası çıksın. Bu sapık ruhlu insanların gereken cezalarını bulmasını istiyoruz. Eylemimize herkesin destek vermesini bekliyoruz. Gerekirse bu konuyla ilgili olarak imza da toplayacağız.” dedi.                                                   HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Kent Meydanı'nda üç genç son günlerde yaşanan çocuk istismarlarına dikkat çekmek için oturma eylemi başlattı.

Gebze’de toplanan 3 genç, çocuk istismarına dikkat çekmek için oturma eylemi yaptı.  Sefer Çeliktoz, Aslan Günaydın ve Aşkın Kaya isimli 3 gencin başlattığı oturma eyleminde çocuk istismarcılarına idam istendi.

Gebze Kent Meydanı’nda dün yapılan oturma eylemine çevredeki birçok vatandaş destek verdi. Sefer Çeliktoz, Aslan Günaydın ve Aşkın Kaya isimli 3 gencin başlattığı oturma eyleminde çocuk istismarcılarına idam istendi. Gerçekleştirdikleri eylemle ilgili olarak bilgi veren Sefer Çeliktoz, “Üç arkadaş son günlerde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili olarak bir eylem yapmaya karar verdik. Vicdanen yaşanan bu olaylardan rahatsız olduğumuz için bu tür suçlarda idam getirilmesini istiyoruz. Burada siyasi bir olay gütmüyoruz. Meclisten idam yasası çıksın. Bu sapık ruhlu insanların gereken cezalarını bulmasını istiyoruz. Eylemimize herkesin destek vermesini bekliyoruz. Gerekirse bu konuyla ilgili olarak imza da toplayacağız.” dedi.                                                   HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.