19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çocuk Kulübü Öğrencilerine Yüzme Kursu

Çayırova 04.03.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çocuk Kulübü Öğrencilerine Yüzme Kursu

Çayırova Belediyesi, çocuk kulüplerinde eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlediği yüzme kursunun startını verdi.

Beş ayrı mahallede bulunan çocuk kulüplerinde 4-5 yaş arası 1500 anne-çocuğa eğitim imkanı sunan Çayırova Belediyesi, çocukları yüzme kursları ile buluşturuyor. Yüzme kurslarında öğrenciler günlük faaliyetlerinin yanı sıra haftanın 3 günü Şekerpınar Aksu park tesislerinde spor yaparak yüzmeyi öğreniyorlar. Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslara ilk dönem 200 öğrenci katıldı. Keyifli ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, uzman eğitmenlerin nezaretinde eğlenerek öğreniyorlar. Belediyenin ücretsiz olarak ulaşım imkanı sağladığı kurslara katılan öğrenciler velileri eşliğinde kurs merkezine gelerek eğitimlerini tamamlıyor. Çocuklar için ayrılmış özel seanslarla, steril ortamlarda gerekli eğitimleri veren uzman eğitmenler, çocukların özgüvenlerini kazanmaları konusunda da yardımcı oluyor. İlerleyen dönemlerde yüzmeyi öğrenen çocuklar arsında yarışlar düzenlenerek de sosyal aktiviteler gerçekleştirecekler. Demirci “ Sportif Etkinliklere Özel Önem Veriyoruz ” Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Demirci; “Çocuklarımıza ve annelerime yönelik okul öncesi ve çocuk gelişimi eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif etkinliklerde yürütüyoruz. Bu kapsamda onlara yönelik ücretsiz yüzme kursu açtık. Yaklaşık 200 kişilik ilk grubumuzun eğitimleri başladı. Şekerpınarda Aksu Park tesislerinde nezih ortamda uzman eğitmenler eşliğinde onları yüzme sporuyla tanıştırıyoruz. Hem spor yapıyorlar yüzme öğreniyorlar hem de özgüven kazanıyorlar. Demirci “ Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Başlıyor ” Çayırova’ya Büyükşehir vasıtasıyla yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hakkında da bilgi veren Demirci, tesisin inşaatına kısa süre sonra başlayacaklarının müjdesini verdi. Akse Mahallesinde Kapalı Spor Salonunun yanında yaklaşık 3 dönümlük alanda hayat bulacak modern tesisle 10 milyon liranın üstünde bir yatırımı ilçenin kazanacağını söyledi. Demirci; “ Havuz devreye girdiğinde başta çocuklar ve anneler olmak üzere tüm Çayırovalılar bu tesisten rahatlıkla faydalanabilecek. İleride Çayırova’nın adını Türkiye’ye ve dünyaya sporcuların yetişmesini arzuluyoruz” şeklinde sözlerini bitirdi. 
Çayırova Belediyesi, çocuk kulüplerinde eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlediği yüzme kursunun startını verdi.

Beş ayrı mahallede bulunan çocuk kulüplerinde 4-5 yaş arası 1500 anne-çocuğa eğitim imkanı sunan Çayırova Belediyesi, çocukları yüzme kursları ile buluşturuyor. Yüzme kurslarında öğrenciler günlük faaliyetlerinin yanı sıra haftanın 3 günü Şekerpınar Aksu park tesislerinde spor yaparak yüzmeyi öğreniyorlar. Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslara ilk dönem 200 öğrenci katıldı. Keyifli ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, uzman eğitmenlerin nezaretinde eğlenerek öğreniyorlar. Belediyenin ücretsiz olarak ulaşım imkanı sağladığı kurslara katılan öğrenciler velileri eşliğinde kurs merkezine gelerek eğitimlerini tamamlıyor. Çocuklar için ayrılmış özel seanslarla, steril ortamlarda gerekli eğitimleri veren uzman eğitmenler, çocukların özgüvenlerini kazanmaları konusunda da yardımcı oluyor. İlerleyen dönemlerde yüzmeyi öğrenen çocuklar arsında yarışlar düzenlenerek de sosyal aktiviteler gerçekleştirecekler.

Demirci “ Sportif Etkinliklere Özel Önem Veriyoruz ”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Demirci; “Çocuklarımıza ve annelerime yönelik okul öncesi ve çocuk gelişimi eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif etkinliklerde yürütüyoruz. Bu kapsamda onlara yönelik ücretsiz yüzme kursu açtık. Yaklaşık 200 kişilik ilk grubumuzun eğitimleri başladı. Şekerpınarda Aksu Park tesislerinde nezih ortamda uzman eğitmenler eşliğinde onları yüzme sporuyla tanıştırıyoruz. Hem spor yapıyorlar yüzme öğreniyorlar hem de özgüven kazanıyorlar.

Demirci “ Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı Başlıyor ”

Çayırova’ya Büyükşehir vasıtasıyla yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu hakkında da bilgi veren Demirci, tesisin inşaatına kısa süre sonra başlayacaklarının müjdesini verdi. Akse Mahallesinde Kapalı Spor Salonunun yanında yaklaşık 3 dönümlük alanda hayat bulacak modern tesisle 10 milyon liranın üstünde bir yatırımı ilçenin kazanacağını söyledi. Demirci; “ Havuz devreye girdiğinde başta çocuklar ve anneler olmak üzere tüm Çayırovalılar bu tesisten rahatlıkla faydalanabilecek. İleride Çayırova’nın adını Türkiye’ye ve dünyaya sporcuların yetişmesini arzuluyoruz” şeklinde sözlerini bitirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.