Çocuk ve engelli dostu kent olduk

Kocaeli 21.02.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuk ve engelli dostu kent olduk

Başkan Karaosmanoğlu, engelli bireylerin eğitim aldığı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, özel çocukların eğitim aldığı Ümmü Kumru ve Yeşildoğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nin yanı sıra Yeni Turan Anaokulu ile Duna Eğitim Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez sahiplerinden Ümmü Kumru, Fulya Halil, Nesrin Çoban ve Leyla Yıldırım’dan verdikleri hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Engelli çocuklarımızın, gençlerimizin ve bireylerimizin mümkün olduğu kadar kendilerine yetebilen, hayatlarını başkalarının yardımına ihtiyaç duymadan sürdürebilen bireyler olmalarını kolaylaştıracak her türlü hizmeti destekledik” dedi.   “İHTİYAÇLARI VE ÖNERİLERİ HER DAİM ÖN PLANDA TUTTUK” İnsanların içindeki saklı cevheri keşfetmenin emek gerektirdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerinde özel çocuklarla yakından ilgilendi. Merkezlerin idarecileriyle de istişare eden Başkan Karaosmanoğlu, “Engelli dostu bir kent hedefine ulaşmak için hayata geçirdiğimiz projeler şehrimize çok önemli kazanımları sağladı. Engelli bireylerimizin aileleri ve rehabilitasyon merkezlerimizin yöneticileriyle her daim iş birliğiyle hareket ettik. İhtiyaçları ve önerileri her daim ön planda tuttuk” açıklamasını yaptı.   “KILAVUZ GENÇLİK PROJESİYLE EĞİTİME BÜYÜK KATKI VERDİK” Kocaeli’nde eğitim alanına verilen desteklerin de çok önemli olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, anaokulundan üniversite dönemlerine kadar geleceğin daha güçlü Türkiye’sinin oluşması için 15 yıllık dönemde büyük hizmetler ortaya koyduklarını dile getirdi. Bilgi Evleri’nden Akademi Liseye, Akademi Üniversiteden gençlik kamplarına kadar ödüllü Kılavuz Gençlik projesiyle eğitime büyük katkı verdiklerini açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli, çocuk dostu ve engelli dostu bir kent olmuştur. İnşallah gelecek dönemlerde de bu alanlarda çok daha iyi seviyelere gelecektir” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, engelli bireylerin eğitim aldığı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, özel çocukların eğitim aldığı Ümmü Kumru ve Yeşildoğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nin yanı sıra Yeni Turan Anaokulu ile Duna Eğitim Danışmanlık Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez sahiplerinden Ümmü Kumru, Fulya Halil, Nesrin Çoban ve Leyla Yıldırım’dan verdikleri hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Engelli çocuklarımızın, gençlerimizin ve bireylerimizin mümkün olduğu kadar kendilerine yetebilen, hayatlarını başkalarının yardımına ihtiyaç duymadan sürdürebilen bireyler olmalarını kolaylaştıracak her türlü hizmeti destekledik” dedi.

 

“İHTİYAÇLARI VE ÖNERİLERİ HER DAİM ÖN PLANDA TUTTUK”

İnsanların içindeki saklı cevheri keşfetmenin emek gerektirdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerinde özel çocuklarla yakından ilgilendi. Merkezlerin idarecileriyle de istişare eden Başkan Karaosmanoğlu, “Engelli dostu bir kent hedefine ulaşmak için hayata geçirdiğimiz projeler şehrimize çok önemli kazanımları sağladı. Engelli bireylerimizin aileleri ve rehabilitasyon merkezlerimizin yöneticileriyle her daim iş birliğiyle hareket ettik. İhtiyaçları ve önerileri her daim ön planda tuttuk” açıklamasını yaptı.

 

“KILAVUZ GENÇLİK PROJESİYLE EĞİTİME BÜYÜK KATKI VERDİK”

Kocaeli’nde eğitim alanına verilen desteklerin de çok önemli olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, anaokulundan üniversite dönemlerine kadar geleceğin daha güçlü Türkiye’sinin oluşması için 15 yıllık dönemde büyük hizmetler ortaya koyduklarını dile getirdi. Bilgi Evleri’nden Akademi Liseye, Akademi Üniversiteden gençlik kamplarına kadar ödüllü Kılavuz Gençlik projesiyle eğitime büyük katkı verdiklerini açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli, çocuk dostu ve engelli dostu bir kent olmuştur. İnşallah gelecek dönemlerde de bu alanlarda çok daha iyi seviyelere gelecektir” diyerek açıklamalarını tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.