“Çocuklar aç kalmayacak”

Gebze 25.02.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Çocuklar aç kalmayacak”

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine konuk oldu.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun burada vatandaşlardan büyük ilgi gördü. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü. DEĞİŞİM ARTIK ŞART Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal   Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine gitti. Burada büyük ilgi gören Başkan Adayı Recep Dursun Gebze’de değişimin artık kaçınılmaz olduğunu ve Gebzelilerin değişimi arzu ettiğini söyledi. Recep Dursun, “Gebze’deki pek çok sorun gün gibi ortada. Pazar alanları yapıldı, paralar harcandı ne esnaf ne de vatandaş mutlu.” dedi. VATANDAŞ UMUTSUZ Sözlerine “Belediye vatandaşın sorununu çözmüyor.” diyerek devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, “Vatandaşından kopuk ve uzak olan bir anlayış var. Vatandaş hizmetlerden memnun değil. Bizler sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm kapılarımızı Gebzelilere açacağız. Benim tek dayanağım var, o da halk. Bu yola çıkarken sadece Gebzelilerden güç aldım. Buradan söz veriyorum, bizim dönemimizde tek bir çocuk bile aç kalmayacak.” ifadesini kullandı.
Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine konuk oldu.

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine konuk oldu. Başkan Adayı Recep Dursun burada vatandaşlardan büyük ilgi gördü. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü.

DEĞİŞİM ARTIK ŞART

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Marmara Bitlisliler Sosyal   Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğine gitti. Burada büyük ilgi gören Başkan Adayı Recep Dursun Gebze’de değişimin artık kaçınılmaz olduğunu ve Gebzelilerin değişimi arzu ettiğini söyledi. Recep Dursun, “Gebze’deki pek çok sorun gün gibi ortada. Pazar alanları yapıldı, paralar harcandı ne esnaf ne de vatandaş mutlu.” dedi.

VATANDAŞ UMUTSUZ

Sözlerine “Belediye vatandaşın sorununu çözmüyor.” diyerek devam eden Başkan Adayı Recep Dursun, “Vatandaşından kopuk ve uzak olan bir anlayış var. Vatandaş hizmetlerden memnun değil. Bizler sosyal belediyecilik anlayışımızla tüm kapılarımızı Gebzelilere açacağız. Benim tek dayanağım var, o da halk. Bu yola çıkarken sadece Gebzelilerden güç aldım. Buradan söz veriyorum, bizim dönemimizde tek bir çocuk bile aç kalmayacak.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.