Çocuklar camilere akın etti!

Gebze 05.02.2019 - 18:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklar camilere akın etti!

Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Haydi Çocuklar Camiye” Projesi, 60 İl, 269 İlçe ve 1870 camide 32 bin 617 çocuk ve gencin katılımıyla çok büyük coşku ve heyecanla tamamlandı.

Projeyi Gebze bölgesinde Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) yürüttü. Projeye çocuklar ve onların Anne- Babaları büyük ilgi gösterdiler. Özellikle Her Camide 1.lere verilecek ‘Kameralı Drone’ için, yarışmacılar hiçbir namaz vaktini kaçırmamaya özen gösterdiler. 17 Camide 586 çocuğun katılımıyla gerçekleşen proje sonucunda  170 çocuk dereceye girdi. Çocuklarımıza 17 Kameralı Drone, 17 Bisiklet, 17 Kamerasız Drone, İlk 10'a girenlere çeşitli ödüller verildi. Projeye katılan tüm çocuklara futbol topu,satranç takımı ve çeşitli hediyeler verildi. ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI En çok katılımın olduğu Cami, 80 çocukla Gebze Hacı Salih Camiisiydi. Burada yapılan ödül törenine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da katılarak, çocuklara hediyelerini vererek, onlara tavsiyelerde bulundu ve projeyi yürüten İLKÇEV’e teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Proje’nin tamamlanmasının ardından İLKÇEV Başkanı, Dr.İlhan Kadıoğlu, Projeye katılan bütün çocuklara, onların Anne-Babalarına, Projeyi büyük bir özveriyle yürüten, Camilerdeki Din görevlilerine, Projeye maddi manevi destek veren Hayırsever vatandaşlara, özellikle de Gebze Belediyesine teşekkür ettiklerini ve önümüzdeki yıllarda da  bu projenin devam edeceğini belirtti
Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Haydi Çocuklar Camiye” Projesi, 60 İl, 269 İlçe ve 1870 camide 32 bin 617 çocuk ve gencin katılımıyla çok büyük coşku ve heyecanla tamamlandı.

Projeyi Gebze bölgesinde Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) yürüttü. Projeye çocuklar ve onların Anne- Babaları büyük ilgi gösterdiler. Özellikle Her Camide 1.lere verilecek ‘Kameralı Drone’ için, yarışmacılar hiçbir namaz vaktini kaçırmamaya özen gösterdiler. 17 Camide 586 çocuğun katılımıyla gerçekleşen proje sonucunda  170 çocuk dereceye girdi. Çocuklarımıza 17 Kameralı Drone, 17 Bisiklet, 17 Kamerasız Drone, İlk 10'a girenlere çeşitli ödüller verildi. Projeye katılan tüm çocuklara futbol topu,satranç takımı ve çeşitli hediyeler verildi.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

En çok katılımın olduğu Cami, 80 çocukla Gebze Hacı Salih Camiisiydi. Burada yapılan ödül törenine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da katılarak, çocuklara hediyelerini vererek, onlara tavsiyelerde bulundu ve projeyi yürüten İLKÇEV’e teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Proje’nin tamamlanmasının ardından İLKÇEV Başkanı, Dr.İlhan Kadıoğlu, Projeye katılan bütün çocuklara, onların Anne-Babalarına, Projeyi büyük bir özveriyle yürüten, Camilerdeki Din görevlilerine, Projeye maddi manevi destek veren Hayırsever vatandaşlara, özellikle de Gebze Belediyesine teşekkür ettiklerini ve önümüzdeki yıllarda da  bu projenin devam edeceğini belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.