19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çocuklar çevre bilinciyle yetişecek!

Darıca 25.12.2019 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocuklar çevre bilinciyle yetişecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ seferberliğine bir katkı da Darıca’dan geldi. Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile hazırlanan ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’ projesi kapsamında çocuklara sıfır atık bilinci aşılanmak için hazırlanan ‘Doğa kahramanları’ adlı tiyatro oyunu Darıcalı miniklerle buluştu. Projenin tanıtım programı Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken etkinliğe; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, birim müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda ilkokul öğrencisi katıldı. İlköğretim öğrencilerine yönelik yapılacak çalışma kapsamında 14 bin Darıcalı çocuğa, geri dönüşüm bilinci aşılanacak ve doğayı korumanın önemi anlatılacak. İSRAFI ÖNLEMEK GÖREVİMİZ Projenin tanıtımını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Bıyık şunları dile getirdi; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok kıymetli eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne katkı sunmak amacıyla ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle beraber ‘Doğa kahramanları’ adlı bir çocuk tiyatrosu sergileyeceğiz. Doğayı sev doğayı koru çalışmaları kapsamında Darıca’da eğitim gören 14 bin ilköğretim öğrencisine sıfır atık bilincini aşılamayı amaçlıyoruz. Daha temiz bir Darıca anlayışıyla yola devam ediyoruz. israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşumunun engellenmesi hepimizin öncelikli görevleri arasında olmalıdır. ÇEVREYİ KORUMAK ŞART Çevreyi korumak, geri dönüşümün önemini bu tarz etkinliklerle anlatarak canla başla yolumuza devam ediyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen iş ortağımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz Bey’e ve değerli öğretmenlerimize, tiyatro ekibimize teşekkür ediyoruz. Bu projenin çok kıymetli olacağını düşünüyorum” dedi. İsmail Oğuz ise projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi’ne teşekkür ederek, geri dönüşümün öneminden söz etti. Konuşmaların akabinde Bıyık ve beraberindekiler Darıcalı miniklerle birlikte ‘Doğa Kahramanları’ adlı oyunu izledi.          

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ seferberliğine bir katkı da Darıca’dan geldi.

Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile hazırlanan ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’ projesi kapsamında çocuklara sıfır atık bilinci aşılanmak için hazırlanan ‘Doğa kahramanları’ adlı tiyatro oyunu Darıcalı miniklerle buluştu. Projenin tanıtım programı Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken etkinliğe; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, birim müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda ilkokul öğrencisi katıldı. İlköğretim öğrencilerine yönelik yapılacak çalışma kapsamında 14 bin Darıcalı çocuğa, geri dönüşüm bilinci aşılanacak ve doğayı korumanın önemi anlatılacak.

İSRAFI ÖNLEMEK GÖREVİMİZ

Projenin tanıtımını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Bıyık şunları dile getirdi; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok kıymetli eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne katkı sunmak amacıyla ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle beraber ‘Doğa kahramanları’ adlı bir çocuk tiyatrosu sergileyeceğiz. Doğayı sev doğayı koru çalışmaları kapsamında Darıca’da eğitim gören 14 bin ilköğretim öğrencisine sıfır atık bilincini aşılamayı amaçlıyoruz. Daha temiz bir Darıca anlayışıyla yola devam ediyoruz. israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşumunun engellenmesi hepimizin öncelikli görevleri arasında olmalıdır.

ÇEVREYİ KORUMAK ŞART

Çevreyi korumak, geri dönüşümün önemini bu tarz etkinliklerle anlatarak canla başla yolumuza devam ediyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen iş ortağımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz Bey’e ve değerli öğretmenlerimize, tiyatro ekibimize teşekkür ediyoruz. Bu projenin çok kıymetli olacağını düşünüyorum” dedi. İsmail Oğuz ise projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi’ne teşekkür ederek, geri dönüşümün öneminden söz etti. Konuşmaların akabinde Bıyık ve beraberindekiler Darıcalı miniklerle birlikte ‘Doğa Kahramanları’ adlı oyunu izledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.