Çocuklar Dudayev’de coştu

Darıca 23.04.2019 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklar Dudayev’de coştu

Darıca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan Darıca’da ki kutlama programı Dudayev Park’ta devam etti. Havanın da güneşli olması sebebiyle düzenlenen kutlama programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar öğrenciler tarafından hazırlanan sunumlara eşlik etiler. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen Dudayev Park’ta düzenlenen törende vatandaşlara ve çocuklara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Gözen konuşmasında, “Cumhuriyetimizin temel kurumlarından olan ve millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99’uncu yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.” Dedi. HABER: ADNAN AYVAZ    AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!  
Darıca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan Darıca’da ki kutlama programı Dudayev Park’ta devam etti. Havanın da güneşli olması sebebiyle düzenlenen kutlama programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar öğrenciler tarafından hazırlanan sunumlara eşlik etiler. Darıca Kaymakam Vekili Hasan Gözen Dudayev Park’ta düzenlenen törende vatandaşlara ve çocuklara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Gözen konuşmasında, “Cumhuriyetimizin temel kurumlarından olan ve millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99’uncu yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.” Dedi.

HABER: ADNAN AYVAZ

   AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.