“Çocuklar eğitimde, anne üretimde”

Çayırova 08.03.2019 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Çocuklar eğitimde, anne üretimde”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, çalışan anneleri de düşünerek projelere yön verdiklerini belirterek, “Anneler çalışırken çocukları açacağımız kreşlerde olacak” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile meclis üyesi adayları Çitçi’nin seçim çalışmalarına katıldı. Ev toplantılarına ağırlık veren Bünyamin Çiftçi, tek tek projelerini anlatarak destek istedi. SİHİRLİ ELLER PROJESİ İnsanlarımızın içindeki gizli yetenekleri ortaya çıkaracaklarını ifade eden Çiftçi, tezhip, resim gibi el sanatları kurslarında yeni sanatçılar yetiştireceklerini ve Çayırova’yı bu konuda marka yapacaklarını söyledi. Kadınların el emeği göz nuru ürünlerini online olarak dünya çapında pazarlayacaklarını belirten Çiftçi, “Anneler çalışırken çocuklar açacağımız kreşlerde olacak. Annelerin aile ekonomisine katkıda bulunması sağlayacak çalışma yapacağız” dedi. ROBOTİK KODLAMA SINIFLARI Okullarda robotik ve kodlama sınıfları açacaklarını ifade eden Bünyamin Çiftçi,” Bilişim teknolojisinde gelişmeyi hedefliyoruz. Bilişim Vadisi’ne insan kaynağı yetiştireceğiz. Çocuklarımız teknolojiyi tüketen değil, üreten olacak. Türkiye’nin uzaya göndereceği uzay aracının tasarımında Çayırovalı bir gencimiz neden olmasın” dedi. ŞEKER ÇİFTÇİ’YE OY İSTEDİ Çiftçi’nin seçim çalışmalarına katılarak destek isteyen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çifçi’nin Çayırova’yı bilen, birikimli, tecrübeli ve mesleki bilgisi olan bir aday olduğunu ifade ederek, seçim beyannamesinde bir birinden önemli projeler açıkladığını, yeni dönemde yapılacak hizmetlerin Çayırova’ya değer ve prestij kazandıracağını söyledi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, çalışan anneleri de düşünerek projelere yön verdiklerini belirterek, “Anneler çalışırken çocukları açacağımız kreşlerde olacak” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile meclis üyesi adayları Çitçi’nin seçim çalışmalarına katıldı. Ev toplantılarına ağırlık veren Bünyamin Çiftçi, tek tek projelerini anlatarak destek istedi.

SİHİRLİ ELLER PROJESİ

İnsanlarımızın içindeki gizli yetenekleri ortaya çıkaracaklarını ifade eden Çiftçi, tezhip, resim gibi el sanatları kurslarında yeni sanatçılar yetiştireceklerini ve Çayırova’yı bu konuda marka yapacaklarını söyledi. Kadınların el emeği göz nuru ürünlerini online olarak dünya çapında pazarlayacaklarını belirten Çiftçi, “Anneler çalışırken çocuklar açacağımız kreşlerde olacak. Annelerin aile ekonomisine katkıda bulunması sağlayacak çalışma yapacağız” dedi.

ROBOTİK KODLAMA SINIFLARI

Okullarda robotik ve kodlama sınıfları açacaklarını ifade eden Bünyamin Çiftçi,” Bilişim teknolojisinde gelişmeyi hedefliyoruz. Bilişim Vadisi’ne insan kaynağı yetiştireceğiz. Çocuklarımız teknolojiyi tüketen değil, üreten olacak. Türkiye’nin uzaya göndereceği uzay aracının tasarımında Çayırovalı bir gencimiz neden olmasın” dedi.

ŞEKER ÇİFTÇİ’YE OY İSTEDİ

Çiftçi’nin seçim çalışmalarına katılarak destek isteyen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çifçi’nin Çayırova’yı bilen, birikimli, tecrübeli ve mesleki bilgisi olan bir aday olduğunu ifade ederek, seçim beyannamesinde bir birinden önemli projeler açıkladığını, yeni dönemde yapılacak hizmetlerin Çayırova’ya değer ve prestij kazandıracağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.