Çocuklar Polisi Kutladı!

Çayırova 12.04.2019 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklar Polisi Kutladı!

Çayırova'da anaokulu ve ilkokul öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir ziyaret düzenledi.

10 Nisan Polis Haftası'nda bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti temsilcisi ve Çayırovalı vatandaşların ziyaret ettiği ilçe emniyet müdürlüğünün son konukları anaokulu ve ilkokul öğrencileri oldu. Öğrenciler, okul idarecileri eşliğinde birimleri gezerek yetkililerinden bilgiler aldı. Polis Haftası münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyaretten hem öğrencilerin hem de emniyet çalışanlarının oldukça memnun kaldığını söyleyen okul yetkilileri “Bizleri ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'e ve polis memurlarına teşekkür ediyoruz. Her zamankinden daha güçlü ve dünyada da önemli bir konuma sahip olan emniyet teşkilatımızın kuruluşunu, zor şartlar altında görev yapan bütün emniyet çalışanlarımızın haftasını kutluyoruz" diye konuştu. Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ise ziyaretten ötürü okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür ederek, "Özellikle öğrencilerimiz gerçekleştirdiği ziyaretler bizleri daha fazla mutlu ediyor. Yarının büyükleri olan bu öğrencilerimizin polislere yönelik yüreklerinde anlam dolu sevgisi, bizlere daha fazla güç veriyor. Huzurun ve güvenliğin simgesi olan polis teşkilatımıza olan güvenleri, bize daha fazla güç veriyor. Öğrencilerimize yaptıkları ziyaretlerden ötürü teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. Ziyaret sonrasında polisler tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Çayırova'da anaokulu ve ilkokul öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir ziyaret düzenledi.

10 Nisan Polis Haftası'nda bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi parti temsilcisi ve Çayırovalı vatandaşların ziyaret ettiği ilçe emniyet müdürlüğünün son konukları anaokulu ve ilkokul öğrencileri oldu. Öğrenciler, okul idarecileri eşliğinde birimleri gezerek yetkililerinden bilgiler aldı. Polis Haftası münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyaretten hem öğrencilerin hem de emniyet çalışanlarının oldukça memnun kaldığını söyleyen okul yetkilileri “Bizleri ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'e ve polis memurlarına teşekkür ediyoruz. Her zamankinden daha güçlü ve dünyada da önemli bir konuma sahip olan emniyet teşkilatımızın kuruluşunu, zor şartlar altında görev yapan bütün emniyet çalışanlarımızın haftasını kutluyoruz" diye konuştu.
Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ise ziyaretten ötürü okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür ederek, "Özellikle öğrencilerimiz gerçekleştirdiği ziyaretler bizleri daha fazla mutlu ediyor. Yarının büyükleri olan bu öğrencilerimizin polislere yönelik yüreklerinde anlam dolu sevgisi, bizlere daha fazla güç veriyor. Huzurun ve güvenliğin simgesi olan polis teşkilatımıza olan güvenleri, bize daha fazla güç veriyor. Öğrencilerimize yaptıkları ziyaretlerden ötürü teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.
Ziyaret sonrasında polisler tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.