Çocuklardan, Gebze K@BİN’de renkli gösteri

Gebze 24.04.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çocuklardan, Gebze K@BİN’de renkli gösteri

Gebze Kent Meydanı’nda bulunan K@BİN’de 23 farklı ülkeden çocuklar halk oyunları gösterileri sergiledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye’si tarafından Gebze Kent Meydanı’nda açılan K@BİN’de 23 Nisan Çocuk Festivali kapsamında 3 farklı ülkenin katıldığı halk oyunları gösterisi yapıldı. Misafir ülkelerden gelen 23 Nisan çocuklarının sergilediği kendi yörelerine ait halk oyunları, izleyenleri büyüledi. Gösterileri izlemeye gelen vatandaşlar, Gebze K@BİN’i keşfetme şansı bulurken çocukları ile eğlenceli dakikalar yaşadı. GEBZE K@BİN EV SAHİPLİĞİ YAPTI Gebze K@BİN’e Tataristan, Kırgızistan ve Karadağ’dan gelen yaklaşık 60 çocuğa ev sahipliği yaptığı programı takip eden vatandaşlar misafir çocuklar ile bol bol fotoğraf çekilme fırsatı buldular. Gebze K@BİN’in teknolojik içeriği sayesinde çocuklar ve veliler 23 Nisan neşesini yabancı misafirleri ile birlikte yaşadılar.
Gebze Kent Meydanı’nda bulunan K@BİN’de 23 farklı ülkeden çocuklar halk oyunları gösterileri sergiledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye’si tarafından Gebze Kent Meydanı’nda açılan K@BİN’de 23 Nisan Çocuk Festivali kapsamında 3 farklı ülkenin katıldığı halk oyunları gösterisi yapıldı. Misafir ülkelerden gelen 23 Nisan çocuklarının sergilediği kendi yörelerine ait halk oyunları, izleyenleri büyüledi. Gösterileri izlemeye gelen vatandaşlar, Gebze K@BİN’i keşfetme şansı bulurken çocukları ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

GEBZE K@BİN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gebze K@BİN’e Tataristan, Kırgızistan ve Karadağ’dan gelen yaklaşık 60 çocuğa ev sahipliği yaptığı programı takip eden vatandaşlar misafir çocuklar ile bol bol fotoğraf çekilme fırsatı buldular. Gebze K@BİN’in teknolojik içeriği sayesinde çocuklar ve veliler 23 Nisan neşesini yabancı misafirleri ile birlikte yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.