19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çocukları sporla tanıştıralım

Spor 14.01.2020 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocukları sporla tanıştıralım

Ülke genelinde sigara ve benzeri madde kullanımları çok küçük yaşa kadar inmiş durumda. Uzmanlar, bu anlamda ailelere büyük görev düştüğünü kaydederken çocukların erken yaşta sporla tanıştırılıp spor yapan çocukların hayatın her alanında mutlu ve başarılı olduğunu ifade ediyor. Ülke genelinde gençlerin sigara ve benzeri alışkanlıklarla tanışma yaşı epey düştü. Doktorlar ve uzmanlar bu anlamda anne ve babaya büyük iş düştüğünü söylerken çocukların için spor yapmanın hem fiziken hem de ruhen oldukça iyi sonuçlar doğuracağını söylüyorlar. Uzmanlar “Aileler çocuklarıyla iletişim halinde olmalı, onları erken yaşta sevdiği ve ilgilendiği spor branşıyla tanıştırmalı, bunun önemi fazla” ifadesini kullanıyorlar. EN UYGUN BRANŞI BULUN Kötü madde alışkanlıklarının git gide en alt yaşlara düştüğü ve yaygınlaştığı ortamda velileri ve eğitimcileri spor noktasına teşvike öneren uzmanlar, “Sporun hayata katkısı fazla, hem de her yaşta fazla. Çocuklarımızın geleceği adına onlarla bir arada olmak, onların hayatına sporu yaymak ve katmak önem taşıyor. Kötü alışkanlıklara karşı en ideal çözüm çocuklara uğraşlar bulmak ve ilgilendikleri spor dalına yönlendirmektir” şeklinde konuştular.

Ülke genelinde sigara ve benzeri madde kullanımları çok küçük yaşa kadar inmiş durumda. Uzmanlar, bu anlamda ailelere büyük görev düştüğünü kaydederken çocukların erken yaşta sporla tanıştırılıp spor yapan çocukların hayatın her alanında mutlu ve başarılı olduğunu ifade ediyor.

Ülke genelinde gençlerin sigara ve benzeri alışkanlıklarla tanışma yaşı epey düştü. Doktorlar ve uzmanlar bu anlamda anne ve babaya büyük iş düştüğünü söylerken çocukların için spor yapmanın hem fiziken hem de ruhen oldukça iyi sonuçlar doğuracağını söylüyorlar. Uzmanlar “Aileler çocuklarıyla iletişim halinde olmalı, onları erken yaşta sevdiği ve ilgilendiği spor branşıyla tanıştırmalı, bunun önemi fazla” ifadesini kullanıyorlar.

EN UYGUN BRANŞI BULUN

Kötü madde alışkanlıklarının git gide en alt yaşlara düştüğü ve yaygınlaştığı ortamda velileri ve eğitimcileri spor noktasına teşvike öneren uzmanlar, “Sporun hayata katkısı fazla, hem de her yaşta fazla. Çocuklarımızın geleceği adına onlarla bir arada olmak, onların hayatına sporu yaymak ve katmak önem taşıyor. Kötü alışkanlıklara karşı en ideal çözüm çocuklara uğraşlar bulmak ve ilgilendikleri spor dalına yönlendirmektir” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.