Çocuklarımız zabıtaya emanet!

Kocaeli 25.11.2015 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çocuklarımız zabıtaya emanet!

Büyükşehir Zabıtası, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ilkokul öğrencilerinin güvenli geçişini sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda bulunan ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde güvenli ulaşım sağlıyor. Okula giriş ve çıkış saatlerinde yapılan hizmetle öğrenciler güvenli bir şekilde okullarına giderken, velileri gönül rahatlığıyla evlerine dönüyor, gözleri arkada kalmıyor.   TRAFİK AKIŞINA YÖN VERİLİYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent içinde ulaşımla ilgili görev ve yetkileri kapsamında hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların huzuru ve güveni için hayata geçirilen hizmetlerden biri de ilkokul öğrencilerinin okula giriş ve çıkışlarında trafik akışını kontrol etmek. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan ilkokullarda yapılan uygulamada, öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde trafiğe yön veriliyor.   OLASI TEHLİKELERE KARŞI Olası olumsuzlukların önüne geçmek için yapılan çalışmalarda ilkokul öğrencilerinin yapabileceği hatalara karşı Büyükşehir Zabıta ekipleri dikkatli oluyor. Öğrencileri karşıdan karşıya geçiren ekipler, gerektiğinde araçları durdurup yaşanabilecek trafik olumsuzluklarının önüne geçiyor. Böylece ilkokul öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.   ARAÇ SAHİPLERİ VE VELİLER MEMNUN Yapılan çalışmalar öğrenci velilerini çok memnun ederken, araç sahipleri de bu uygulamaya destek veriyor. İlkokul öğrencilerinin yaşlarından dolayı bazen bir anda yola çıktıklarını ifade eden araç sahipleri, Büyükşehir ekiplerinin yaptığı uygulama ile bu olaylarla karşılaşmadıklarını söylüyor. Öğrenci aileleri ise çocuklarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyor.
Büyükşehir Zabıtası, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ilkokul öğrencilerinin güvenli geçişini sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda bulunan ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde güvenli ulaşım sağlıyor. Okula giriş ve çıkış saatlerinde yapılan hizmetle öğrenciler güvenli bir şekilde okullarına giderken, velileri gönül rahatlığıyla evlerine dönüyor, gözleri arkada kalmıyor.

 

TRAFİK AKIŞINA YÖN VERİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent içinde ulaşımla ilgili görev ve yetkileri kapsamında hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların huzuru ve güveni için hayata geçirilen hizmetlerden biri de ilkokul öğrencilerinin okula giriş ve çıkışlarında trafik akışını kontrol etmek. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan ilkokullarda yapılan uygulamada, öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde trafiğe yön veriliyor.

 

OLASI TEHLİKELERE KARŞI

Olası olumsuzlukların önüne geçmek için yapılan çalışmalarda ilkokul öğrencilerinin yapabileceği hatalara karşı Büyükşehir Zabıta ekipleri dikkatli oluyor. Öğrencileri karşıdan karşıya geçiren ekipler, gerektiğinde araçları durdurup yaşanabilecek trafik olumsuzluklarının önüne geçiyor. Böylece ilkokul öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.

 

ARAÇ SAHİPLERİ VE VELİLER MEMNUN

Yapılan çalışmalar öğrenci velilerini çok memnun ederken, araç sahipleri de bu uygulamaya destek veriyor. İlkokul öğrencilerinin yaşlarından dolayı bazen bir anda yola çıktıklarını ifade eden araç sahipleri, Büyükşehir ekiplerinin yaptığı uygulama ile bu olaylarla karşılaşmadıklarını söylüyor. Öğrenci aileleri ise çocuklarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.