Çocuklarımızın Mutluluğu Bize Huzur Veriyor

Çayırova 25.01.2016 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çocuklarımızın Mutluluğu Bize Huzur Veriyor

Çocuk Kulüplerinde Karne Heyecanı

Çayırova Belediyesine ait 5 ayrı çocuk kulübünde okul öncesi eğitim alan 3-6 yaş grubundaki minik öğrenciler ve anneleri, okulların yarıyıl tatiline girdiği karne gününde Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin elinden başarı belgelerini aldılar. 1500 Anne-Çocuk Başarı Belgelerini Aldı Okullar 2015-2016 yılı eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayarak tatile girdi. Çayırova’daki 5 ayrı çocuk kulübü de karne gününde bir dizi etkinlikler düzenledi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin katılımı ile düzenlenen etkinliklerde 1500 anne ve çocuk başarı belgelerini aldı. Demirci, “Çocuklarımızın Mutluluğu Bize Huzur Veriyor” Anneleri eşliğinde okul öncesi eğitimlerinde ilk karne heyecanını yaşayan minikler ile yakından ilgilenen başkan Demirci, tüm çocuklara çikolata dağıttı. Başarı belgelerinin yanı sıra yine öğrencilere çeşitli hediyeler veren Demirci, çocuk kulüpleri yetkilileri ile fikir alışverişinde de bulundu. Çayırova’daki çocuk kulüplerinin önemli bir eğitim yuvası olduğunu belirten Demirci, “Bugün çocuklarımıza başarı belgelerini verdik. Onların mutluluğu bize huzur veriyor. Çocuk kulüplerimizin daha iyi eğitim verebilmesi adına her geçen gün gelişimi hedefleyerek çalışıyoruz. Daha iyi eğitim nasıl verebiliriz bunun değerlendirmelerini yapıyoruz. Şu anda çocuk kulüplerimizin tamamında 1500 aileye hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın yanı sıra annelerimize, anne-çocuk gelişimi, aile içi iletişim ve çeşitli kurs imkanı da sunuyoruz.” dedi. Demirci, “Çocuk kulüplerimizin sayısını arttıracağız. Önümüzdeki günlerde 2 yeni çocuk kulübü daha açarak eğitim yuvalarımızın sayısını 7’ye çıkaracağız. Annelerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz eğitimlerin, kursların sayısını arttıracağız” diyerek annelerinde taleplerini dinledi. Başarı belgelerinin teslim edilmesinin ardından veliler ile sohbet eden Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşliğinde tüm çocuk kulüplerini ziyaret ederek programını noktaladı.
Çocuk Kulüplerinde Karne Heyecanı

Çayırova Belediyesine ait 5 ayrı çocuk kulübünde okul öncesi eğitim alan 3-6 yaş grubundaki minik öğrenciler ve anneleri, okulların yarıyıl tatiline girdiği karne gününde Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin elinden başarı belgelerini aldılar.

1500 Anne-Çocuk Başarı Belgelerini Aldı

Okullar 2015-2016 yılı eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayarak tatile girdi. Çayırova’daki 5 ayrı çocuk kulübü de karne gününde bir dizi etkinlikler düzenledi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin katılımı ile düzenlenen etkinliklerde 1500 anne ve çocuk başarı belgelerini aldı.

Demirci, “Çocuklarımızın Mutluluğu Bize Huzur Veriyor”

Anneleri eşliğinde okul öncesi eğitimlerinde ilk karne heyecanını yaşayan minikler ile yakından ilgilenen başkan Demirci, tüm çocuklara çikolata dağıttı. Başarı belgelerinin yanı sıra yine öğrencilere çeşitli hediyeler veren Demirci, çocuk kulüpleri yetkilileri ile fikir alışverişinde de bulundu.

Çayırova’daki çocuk kulüplerinin önemli bir eğitim yuvası olduğunu belirten Demirci, “Bugün çocuklarımıza başarı belgelerini verdik. Onların mutluluğu bize huzur veriyor. Çocuk kulüplerimizin daha iyi eğitim verebilmesi adına her geçen gün gelişimi hedefleyerek çalışıyoruz. Daha iyi eğitim nasıl verebiliriz bunun değerlendirmelerini yapıyoruz. Şu anda çocuk kulüplerimizin tamamında 1500 aileye hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın yanı sıra annelerimize, anne-çocuk gelişimi, aile içi iletişim ve çeşitli kurs imkanı da sunuyoruz.” dedi.

Demirci, “Çocuk kulüplerimizin sayısını arttıracağız. Önümüzdeki günlerde 2 yeni çocuk kulübü daha açarak eğitim yuvalarımızın sayısını 7’ye çıkaracağız. Annelerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz eğitimlerin, kursların sayısını arttıracağız” diyerek annelerinde taleplerini dinledi. Başarı belgelerinin teslim edilmesinin ardından veliler ile sohbet eden Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşliğinde tüm çocuk kulüplerini ziyaret ederek programını noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.