Çok Canımızı Yaktılar...Adnan Ayvaz Yazdı

30.12.2016 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çok Canımızı Yaktılar...Adnan Ayvaz Yazdı

2016 yılını geride bırakmamıza sadece saatler kaldı. Zor bir yıl geçirdik.

Bölgemizde de mevcut olmak üzere tüm ülkeyi saran her türlü terör unsurları ile mücadele etme yılı oldu desek yanlış yazmamış oluruz. Terörö bu yıl çok canımızı yaktı. Ülkemizi ele geçirmek, bölmek isteyen her kanattan terör unsurları işbaşındaydı. Polisimiz, askerimiz ve vatandaşımız bu terör unsurlarına canlarını verdiler. Gözyaşının dökülmediği gün yok gibiydi… 2017 yılından daha güzel, daha huzurlu, daha refah beklentilerimiz var. Bölgemizde ki eksikliklerin tamamlanması ve birlik beraberlik adına ümitlerimiz var. Artık daha çağdaş, daha akıllı, daha kurnaz, daha bilimsel insanlar yetiştirmemiz gerektiğini öğrenmemiz gerektiğini daha iyi anladık. Dersler çıkaracağımız tecrübeler dolu bir yıl yaşadık. Terörün kucağına militan veren değil, ülkemizi refah seviyelere taşıyacak olan gençlerimizin daha iyi eğitimler alması gerektiğinin önemi bu sene içinde resmen ispatlandı. Çanakkale Savaşı döneminde lise mezunu veremediğimiz pırıl pırıl bir gençlik bir nesil yok oldu.Ardından yine ülke tarihimizin en dinamik gençliği 1960’lı yıllarda ortadan kaldırıldı. Yine sorgulayan, iyiye iyi, kötüye kötü denilen bir nesil 1980’li yıllarda tükenme noktasına getirildi. Dış mihraklı dost zannettiğimiz düşmanlar bir şekilde bu ülkeyi ayağa kaldıracak gençlerin ortadan kalkması için her türlü oyunlarını hayata geçirdiler. 2016 yılına gelindiğinde yine ülkeyi gerek ekonomik gerekse bilimsel açıdan ayağa kaldıracak nesil ne yazık ki beyinlerini Amerika’da yaşayan ilkokul mezunu hayatı beddua etmekle geçen bir imam bozuntusuna kiraladıkları ortaya çıktı.Hakimi savcısı, askeri, doktoru, öğretmeni, profesörü,sporcusu, sanatçısı dediğimiz bir nesil anlaşıldı ki bu kadar yıl tahsil yaparak geliştirdikleri beyinlerini ve kişiliklerini bir bunağa kaptırmışlar. Kendilerinin bu adamdan daha akıllı olduğunu anlayamayacak kadar gözlerini bir şeyler bürümüş. PKK’nın FETÖ’nün, IŞID’n kandırdığı gençlerimiz, donanımlı bir çok insanımız yetiştikleri, doğdukları bu topraklara ve bu toprakların insanlarına karşı mermi sıktılar bomba patlattılar. Lütfen çocuklarımıza merdiven altı din eğitimi veren yerlere dinimizi öğrensinler diye göndermeyin. Kandırılmasını sağlamayın. Yine merdiven altı dershanelerde matematik, kimya, fizik dersleri veren yerlere göndermeyin. Devletin resmi diyaneti ve okullarında eğitim almasını sağlayın. Tabi bu arada Milli Eğitim Bakanlığı’nın da kendi sisteminde ve eğitim reformunda kendine kalite getirmesi kaçınılmazdır. Altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet olan örgütlere çocuklarımızı, beyinlerimizi kaptırmamak adına, dağa çıkıp askere, polise kendi vatandaşına kurşun sıktırmamak adına, sözde dinimizin emri diye kendini canlı bomba olarak patlatmamak adına insan kalitemizi yükseltecek reformların hayata geçirilmesi ümidi ile Yeni yılınız kutlu olsun, huzur, sağlık getirsin,ülkemize, ailemize hayırlar getirsin.  
2016 yılını geride bırakmamıza sadece saatler kaldı. Zor bir yıl geçirdik.

Bölgemizde de mevcut olmak üzere tüm ülkeyi saran her türlü terör unsurları ile mücadele etme yılı oldu desek yanlış yazmamış oluruz. Terörö bu yıl çok canımızı yaktı. Ülkemizi ele geçirmek, bölmek isteyen her kanattan terör unsurları işbaşındaydı. Polisimiz, askerimiz ve vatandaşımız bu terör unsurlarına canlarını verdiler. Gözyaşının dökülmediği gün yok gibiydi…

2017 yılından daha güzel, daha huzurlu, daha refah beklentilerimiz var. Bölgemizde ki eksikliklerin tamamlanması ve birlik beraberlik adına ümitlerimiz var.

Artık daha çağdaş, daha akıllı, daha kurnaz, daha bilimsel insanlar yetiştirmemiz gerektiğini öğrenmemiz gerektiğini daha iyi anladık. Dersler çıkaracağımız tecrübeler dolu bir yıl yaşadık. Terörün kucağına militan veren değil, ülkemizi refah seviyelere taşıyacak olan gençlerimizin daha iyi eğitimler alması gerektiğinin önemi bu sene içinde resmen ispatlandı.

Çanakkale Savaşı döneminde lise mezunu veremediğimiz pırıl pırıl bir gençlik bir nesil yok oldu.Ardından yine ülke tarihimizin en dinamik gençliği 1960’lı yıllarda ortadan kaldırıldı. Yine sorgulayan, iyiye iyi, kötüye kötü denilen bir nesil 1980’li yıllarda tükenme noktasına getirildi. Dış mihraklı dost zannettiğimiz düşmanlar bir şekilde bu ülkeyi ayağa kaldıracak gençlerin ortadan kalkması için her türlü oyunlarını hayata geçirdiler. 2016 yılına gelindiğinde yine ülkeyi gerek ekonomik gerekse bilimsel açıdan ayağa kaldıracak nesil ne yazık ki beyinlerini Amerika’da yaşayan ilkokul mezunu hayatı beddua etmekle geçen bir imam bozuntusuna kiraladıkları ortaya çıktı.Hakimi savcısı, askeri, doktoru, öğretmeni, profesörü,sporcusu, sanatçısı dediğimiz bir nesil anlaşıldı ki bu kadar yıl tahsil yaparak geliştirdikleri beyinlerini ve kişiliklerini bir bunağa kaptırmışlar. Kendilerinin bu adamdan daha akıllı olduğunu anlayamayacak kadar gözlerini bir şeyler bürümüş.

PKK’nın FETÖ’nün, IŞID’n kandırdığı gençlerimiz, donanımlı bir çok insanımız yetiştikleri, doğdukları bu topraklara ve bu toprakların insanlarına karşı mermi sıktılar bomba patlattılar.

Lütfen çocuklarımıza merdiven altı din eğitimi veren yerlere dinimizi öğrensinler diye göndermeyin. Kandırılmasını sağlamayın. Yine merdiven altı dershanelerde matematik, kimya, fizik dersleri veren yerlere göndermeyin. Devletin resmi diyaneti ve okullarında eğitim almasını sağlayın. Tabi bu arada Milli Eğitim Bakanlığı’nın da kendi sisteminde ve eğitim reformunda kendine kalite getirmesi kaçınılmazdır.

Altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet olan örgütlere çocuklarımızı, beyinlerimizi kaptırmamak adına, dağa çıkıp askere, polise kendi vatandaşına kurşun sıktırmamak adına, sözde dinimizin emri diye kendini canlı bomba olarak patlatmamak adına insan kalitemizi yükseltecek reformların hayata geçirilmesi ümidi ile

Yeni yılınız kutlu olsun, huzur, sağlık getirsin,ülkemize, ailemize hayırlar getirsin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.