Çok güzel hareketler bunlar!

Spor 02.10.2018 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çok güzel hareketler bunlar!

BEKİRDERESPOR YÖNETİMİNDEN HİDROPAKS TAYFUNSPOR’A JEST

Bekirderespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen Hidropaks Gebze Tayfunspor, İzmit deplasmanında örnek bir misafirperverliğe maruz kaldı. Tayfunsporlu yöneticileri en iyi şekilde ağırlayan Bekirderespor yönetimi, maç öncesinde özel hazırlattıkları plaketle çok şık bir harekette bulundular. ‘SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR’ YAZILI PLAKET Maçın anısına iki takımın da isimlerinin yazılı olduğu ‘’Spor dostluk ve kardeşliktir’’ yazılı plaketi Tayfunspor yönetimine takdim eden Bekirderespor Başkanı Sabri Yılmaz’a teşekkür eden Hidropaks Sportif Direktörü Serdar Bulun, ‘’Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve Fair-Play ruhu adına yapılan bu şık davranıştan dolayı kulübümüz adına teşekkür ederim. Bekirderespor’u ve yönetimi ligin ikinci yarısında en iyi şekilde ağırlayacağız’’dedi.  
BEKİRDERESPOR YÖNETİMİNDEN HİDROPAKS TAYFUNSPOR’A JEST

Bekirderespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen Hidropaks Gebze Tayfunspor, İzmit deplasmanında örnek bir misafirperverliğe maruz kaldı. Tayfunsporlu yöneticileri en iyi şekilde ağırlayan Bekirderespor yönetimi, maç öncesinde özel hazırlattıkları plaketle çok şık bir harekette bulundular.

‘SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR’ YAZILI PLAKET

Maçın anısına iki takımın da isimlerinin yazılı olduğu ‘’Spor dostluk ve kardeşliktir’’ yazılı plaketi Tayfunspor yönetimine takdim eden Bekirderespor Başkanı Sabri Yılmaz’a teşekkür eden Hidropaks Sportif Direktörü Serdar Bulun, ‘’Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve Fair-Play ruhu adına yapılan bu şık davranıştan dolayı kulübümüz adına teşekkür ederim. Bekirderespor’u ve yönetimi ligin ikinci yarısında en iyi şekilde ağırlayacağız’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.