19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çok ‘özel’ galibiyet!

Spor 25.11.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çok ‘özel’ galibiyet!

ALAETTİN ÇİÇEKLİ GEBZESPOR, 8 HAFTA SONRA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Gebzespor, yeni Teknik Direktörü Alaetin Çiçek yönetiminde çıktığı maçta Silivrispor’u 3-1 mağlup ederek 8 hafta sonra galibiyeti hatırladı. BAY haftası öncesinde altın değerinde bir 3 puan kazanan Mor Menekşeler, maçın ardından galibiyeti özel çocuklarla birlikte kutladılar. 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sahasında konuk ettiği Silivrispor’u 3-1 mağlup ederek galibiyet hasretine sona erdi. Alaettin Kurt Stadı’ndaki maça coşkulu taraftarının desteğiyle hızlı başlayan Gebzespor, 2.dakikada gole yaklaştı. Emre Fırtına’nın sağ çaprazdan sert şutu, üstten az farkla auta gitti. 32’de Emre’nin içeriye çevirdiği pasta boş pozisyonda vuruşunu yapan Saruhan Yazgun çerçeveyi bulamadı. Mor beyazlılar aradığı gole 38’de ulaştı. Saruhan’ın sol kanattan ortasına yere yatarak klas bir dokunuş yapan Oğuz Başaran, meşin yuvarlağı fileler ile buluşturdu. TUGAY’DAN ŞAHANE GOL İştahlı ve coşkulu futbolunu ikinci yarının büyük kısmında da sürdüren Alaettin Çiçek’in öğrencileri, 52’de Abdülsamet Kırım’ın ortasında rakip savunmada Ekrem Sarıçam’ın ters kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı. Bu golden yalnızca 5 dakika sonra sahneye genç golcü Tugay Keleş çıktı. 20 yaşındaki oyuncu güçlü fiziğinin avantajıyla rakip savunmadan önce topu alarak kaleye çapraz pozisyonda uzak köşeye nefis bir vole vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve skoru 3-0’a taşıdı. Farklı skordan sonra vites düşüren mor beyazlılarda, İslam Altunkan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Silivrispor, Yunus Yaşar ile farkı 2’ye indirdi. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan Gebzespor, haftalar sonra 3 puana uzanarak puanını 15’e yükseltti. Mor beyazlılar gelecek haftayı BAY geçecek.  
ALAETTİN ÇİÇEKLİ GEBZESPOR, 8 HAFTA SONRA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Gebzespor, yeni Teknik Direktörü Alaetin Çiçek yönetiminde çıktığı maçta Silivrispor’u 3-1 mağlup ederek 8 hafta sonra galibiyeti hatırladı. BAY haftası öncesinde altın değerinde bir 3 puan kazanan Mor Menekşeler, maçın ardından galibiyeti özel çocuklarla birlikte kutladılar.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sahasında konuk ettiği Silivrispor’u 3-1 mağlup ederek galibiyet hasretine sona erdi. Alaettin Kurt Stadı’ndaki maça coşkulu taraftarının desteğiyle hızlı başlayan Gebzespor, 2.dakikada gole yaklaştı. Emre Fırtına’nın sağ çaprazdan sert şutu, üstten az farkla auta gitti. 32’de Emre’nin içeriye çevirdiği pasta boş pozisyonda vuruşunu yapan Saruhan Yazgun çerçeveyi bulamadı. Mor beyazlılar aradığı gole 38’de ulaştı. Saruhan’ın sol kanattan ortasına yere yatarak klas bir dokunuş yapan Oğuz Başaran, meşin yuvarlağı fileler ile buluşturdu.

TUGAY’DAN ŞAHANE GOL

İştahlı ve coşkulu futbolunu ikinci yarının büyük kısmında da sürdüren Alaettin Çiçek’in öğrencileri, 52’de Abdülsamet Kırım’ın ortasında rakip savunmada Ekrem Sarıçam’ın ters kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı. Bu golden yalnızca 5 dakika sonra sahneye genç golcü Tugay Keleş çıktı. 20 yaşındaki oyuncu güçlü fiziğinin avantajıyla rakip savunmadan önce topu alarak kaleye çapraz pozisyonda uzak köşeye nefis bir vole vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve skoru 3-0’a taşıdı. Farklı skordan sonra vites düşüren mor beyazlılarda, İslam Altunkan’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Silivrispor, Yunus Yaşar ile farkı 2’ye indirdi. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan Gebzespor, haftalar sonra 3 puana uzanarak puanını 15’e yükseltti. Mor beyazlılar gelecek haftayı BAY geçecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.