19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çolakoğlu, Dilovası Belediyespor'a destek sözü

Spor 02.12.2016 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çolakoğlu, Dilovası Belediyespor'a destek sözü

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, önceki gün Kocaeli'nin ve Dilovası'nın köklü firmalarından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurlu üyesi Cahit Aşkın'ı ziyaret ederek destek istedi.

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, önceki gün Dilovası'nın kuruluşundan bu yana faaliyet gösteren ülkemizin önemli kuruluşlarından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurlu Üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurj İletişim Koordinatörü Enis Şener’i ziyaret ederek Dilovası Belediyespor'un ana sponsoru olması ve bunun karşılığında tüm genç takımları ve A Takımı'nın göğüs reklamında Çolakoğlu Metalurji'yi görmek istediğini söyledi.   AŞKIN, DİLOVASI'NA SAHİP ÇIKMAK BİZİ MUTLU EDER Bunun karşılığında konuya sıcak bakan Çolakoğlu Metalurji A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın yaptığı açıklama da "Dilovası'nda kuruluşumuzdan bu yana gerek sosyal ve kültürel, gerek STK'lar ve gerekse sportif alanlarda hep desteğimizi vermeye çalıştık. Destek vermeye de devam edeceğiz. Dilovası Belediyepsor'un da geçtiğimiz yıl yakaladığı başarıları yakından takip etmekteyiz. İlçemizin güzide takımına destek olmak ve gençlerimizin spora yönelmesi için verdiğiniz emeğe destek olmak bizim bizi mutlu eder. Bizde yönetim olarak bu konuya sıcak baktığımızı belirtmek isterim. Rakamsal konuda teklifinizi değerlendireceğiz. Büyük bir olasılıklada önümüzdeki hafta Dilovası Belediyespor'la bir protokol yapacağız."dedi. LAÇ'TAN ÇOLAKOĞLU'NA TEŞEKKÜR Aldığı destek sözünden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Kulüp Başkanı Laç, "İnşallah sizinde desteğinizle çocuklarımızın yarınları daha güzel olacak, bizde bu yıl koyduğumuz BAL ligi hedefine emin adımlar ile devam ederiz. Çolakoğlu Metalurji ailesine şimdiden vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.
Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, önceki gün Kocaeli'nin ve Dilovası'nın köklü firmalarından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurlu üyesi Cahit Aşkın'ı ziyaret ederek destek istedi.

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, önceki gün Dilovası'nın kuruluşundan bu yana faaliyet gösteren ülkemizin önemli kuruluşlarından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurlu Üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurj İletişim Koordinatörü Enis Şener’i ziyaret ederek Dilovası Belediyespor'un ana sponsoru olması ve bunun karşılığında tüm genç takımları ve A Takımı'nın göğüs reklamında Çolakoğlu Metalurji'yi görmek istediğini söyledi.

 

AŞKIN, DİLOVASI'NA SAHİP ÇIKMAK BİZİ MUTLU EDER

Bunun karşılığında konuya sıcak bakan Çolakoğlu Metalurji A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın yaptığı açıklama da "Dilovası'nda kuruluşumuzdan bu yana gerek sosyal ve kültürel, gerek STK'lar ve gerekse sportif alanlarda hep desteğimizi vermeye çalıştık. Destek vermeye de devam edeceğiz. Dilovası Belediyepsor'un da geçtiğimiz yıl yakaladığı başarıları yakından takip etmekteyiz. İlçemizin güzide takımına destek olmak ve gençlerimizin spora yönelmesi için verdiğiniz emeğe destek olmak bizim bizi mutlu eder. Bizde yönetim olarak bu konuya sıcak baktığımızı belirtmek isterim. Rakamsal konuda teklifinizi değerlendireceğiz. Büyük bir olasılıklada önümüzdeki hafta Dilovası Belediyespor'la bir protokol yapacağız."dedi.

LAÇ'TAN ÇOLAKOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Aldığı destek sözünden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Kulüp Başkanı Laç, "İnşallah sizinde desteğinizle çocuklarımızın yarınları daha güzel olacak, bizde bu yıl koyduğumuz BAL ligi hedefine emin adımlar ile devam ederiz. Çolakoğlu Metalurji ailesine şimdiden vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.