19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

''Çorap söküğü gibi gelecek''

Spor 08.01.2016 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''Çorap söküğü gibi gelecek''

''Çorap söküğü gibi gelecek''

Darıca Gençlerbirliği'nin tecrübeli teknik direktörü Ramazan Silin, Gölcükspor maçının dostça geçmesi için elinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti ve güçlü bir rakibin kendilerini beklediğini ifade etti. TRANSFERLERİMİZ ZAMANLA TEMPO BULACAKLAR Silin, sezonun ikinci yarısına iyi başlamalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade etti ve şu şekilde konuştu. "Kocaeli'deki tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Kamp dönemimiz keyifli ve zevkli geçti. Mevcut futbolcularımızın temposu gayet iyi durumda. Ancak devre arasında kadromuza kattığımız futbolcularımız tam olarak hazır değiller. Hepsi kaliteli futbolcular. Onlar da zamanla tempolarını bulacaklar. DARICA HALKINI SEVİNDİRMEMİZ GEREKİYOR Play-Off hattı ile aramızda 9 puanlık bir fark var. Bu nedenle ikinci yarıya kesinlikle iyi başlamak zorundayız. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Elimizdeki kadro kalitesi üst lige çıkabilecek düzeyde. Gerek kulüp başkanımız Abdullah Bey, gerekse de Onursal Başkanımız Şükrü Bey takıma her türlü katkıyı ve desteği fazlası ile veriyor. Gece gündüz bizim ile beraberler. Bunun karşılığında bizim de Darıca halkını sevindirmemiz gerekiyor. GÜÇLÜ BİR RAKİBE KARŞI OYNAYACAĞIZ Gölcükspor ile kent derbisinde bir araya geleceğiz. Dostça, kardeşçe hak edenin kazanacağı bir maç olsun. Şunu da ifade etmek istiyorum. Kim ne derse desin Gölcükspor da biz de grubun en iyi takımları arasındayız. Ancak yaşanılan bazı şanssızlıklar iki tarafı da hedefinden uzaklaştırdı ve haliyle Gölcük de biz de kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız. Kesinlikle çok zor bir karşılaşma olacak. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak kazanmak istiyoruz.
''Çorap söküğü gibi gelecek''

Darıca Gençlerbirliği'nin tecrübeli teknik direktörü Ramazan Silin, Gölcükspor maçının dostça geçmesi için elinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti ve güçlü bir rakibin kendilerini beklediğini ifade etti.

TRANSFERLERİMİZ ZAMANLA TEMPO BULACAKLAR

Silin, sezonun ikinci yarısına iyi başlamalarının kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade etti ve şu şekilde konuştu. "Kocaeli'deki tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Kamp dönemimiz keyifli ve zevkli geçti. Mevcut futbolcularımızın temposu gayet iyi durumda. Ancak devre arasında kadromuza kattığımız futbolcularımız tam olarak hazır değiller. Hepsi kaliteli futbolcular. Onlar da zamanla tempolarını bulacaklar.

DARICA HALKINI SEVİNDİRMEMİZ GEREKİYOR

Play-Off hattı ile aramızda 9 puanlık bir fark var. Bu nedenle ikinci yarıya kesinlikle iyi başlamak zorundayız. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Elimizdeki kadro kalitesi üst lige çıkabilecek düzeyde. Gerek kulüp başkanımız Abdullah Bey, gerekse de Onursal Başkanımız Şükrü Bey takıma her türlü katkıyı ve desteği fazlası ile veriyor. Gece gündüz bizim ile beraberler. Bunun karşılığında bizim de Darıca halkını sevindirmemiz gerekiyor.

GÜÇLÜ BİR RAKİBE KARŞI OYNAYACAĞIZ

Gölcükspor ile kent derbisinde bir araya geleceğiz. Dostça, kardeşçe hak edenin kazanacağı bir maç olsun. Şunu da ifade etmek istiyorum. Kim ne derse desin Gölcükspor da biz de grubun en iyi takımları arasındayız. Ancak yaşanılan bazı şanssızlıklar iki tarafı da hedefinden uzaklaştırdı ve haliyle Gölcük de biz de kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız. Kesinlikle çok zor bir karşılaşma olacak. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak kazanmak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.