Çorbalar ‘Emrullah Bilgin’den!

Siyaset 21.03.2020 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çorbalar ‘Emrullah Bilgin’den!

Gebze’nin önemli iş adamı ve siyasetçisi Emrullah Bilgin, topluma örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor. Çorbacı Emice Dostlar Sofrası sahibi ve AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, salgın tedbirleri kapsamında şu an kapalı olan okulların açıldığı zaman belirlenecek olan bir okula ücretsiz çorba ikramında bulunacağını belirtti. Corona salgını nedeniyle toplum olarak zor ve stresli günler geçiriyoruz. Bu günlerde her birimizin her zamankinden çok daha duyarlı ve yardımsever olmamız gerekiyor. Tedbirler kapsamında hem hijyenimize hem de ruh halimize dikkat etmemiz hem kendimiz hem de çevremiz adına önemli. Gebze’nin önemli iş adamı ve siyasetçisi Emrullah Bilgin bu anlamda topluma örnek bir çalışmaya imza atıyor. ÖRNEK OLACAK HAREKET Çorbacı Emice Dostlar Sofrası sahibi ve AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, salgın tedbirleri kapsamında şu an kapalı olan okulların açıldığı zaman belirlenecek olan bir okula ücretsiz çorba ikramında bulunacaklarını söyledi. Milli eğitim bakanı Ziya Selçuk’un “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” sözlerinin ardından AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, “Çorbacı Emice Dostlar Sofrası olarak seçilen bir Okulda 40 dakikalık teneffüsü birlikte yapacağımızın müjdesini veriyoruz” mesajını paylaştı.  

Gebze’nin önemli iş adamı ve siyasetçisi Emrullah Bilgin, topluma örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor. Çorbacı Emice Dostlar Sofrası sahibi ve AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, salgın tedbirleri kapsamında şu an kapalı olan okulların açıldığı zaman belirlenecek olan bir okula ücretsiz çorba ikramında bulunacağını belirtti.

Corona salgını nedeniyle toplum olarak zor ve stresli günler geçiriyoruz. Bu günlerde her birimizin her zamankinden çok daha duyarlı ve yardımsever olmamız gerekiyor. Tedbirler kapsamında hem hijyenimize hem de ruh halimize dikkat etmemiz hem kendimiz hem de çevremiz adına önemli. Gebze’nin önemli iş adamı ve siyasetçisi Emrullah Bilgin bu anlamda topluma örnek bir çalışmaya imza atıyor.

ÖRNEK OLACAK HAREKET

Çorbacı Emice Dostlar Sofrası sahibi ve AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, salgın tedbirleri kapsamında şu an kapalı olan okulların açıldığı zaman belirlenecek olan bir okula ücretsiz çorba ikramında bulunacaklarını söyledi. Milli eğitim bakanı Ziya Selçuk’un “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” sözlerinin ardından AK Parti ilçe yöneticisi Emrullah Bilgin, “Çorbacı Emice Dostlar Sofrası olarak seçilen bir Okulda 40 dakikalık teneffüsü birlikte yapacağımızın müjdesini veriyoruz” mesajını paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.