GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Corona, tiyatroları vurdu!

Kültür-Sanat 19.03.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Corona, tiyatroları vurdu!

YAŞAM ASKIYA ALINDI

Dünya genelindeki corona virüs salgını hayatı durduruyor. Ülke genelinde alınan tedbirler sonrasında tüm programlar iptal olurken yaşam adeta askıya alınmış durumda. Sürecin ne kadar süreceği belirsizliğini korurken süreçten etkilenen kesimlerden birisi de tiyatro grupları.  Corona virüs salgını dünya genelinde etkili. Yurt dışında bir çok yerde sokağa çıkma yasağı hakim. Ülkemizde de bir dizi korunma tedbirleri alınmış durumda. Sağlık bakanlığı başta olmak üzere yetkililer konuya son derece hakim. Ülke genelinde alınan tedbirler sonrasında tüm programlar iptal olurken yaşam adeta askıya alınmış durumda. Sürecin ne kadar süreceği belirsizliğini korurken süreçten etkilenen kesimlerden birisi de bölgemizdeki tiyatro grupları.    TİYATRO EMEKÇİLERİ ZORDA Uzun zamandır oyunları iptal edilen, ciddi anlamda zarar eden, corona virüs salgını nedeniyle de uzun zaman daha sahne alamayacak olan bölgemiz tiyatroları yaşanan süreçte sonrasında kara kara düşünüyor. Ekonomik anlamda zor durumda olan, maddi ve manevi zarar gören gruplar, ne yapacaklarından habersiz şekilde süreci takip ediyor. Hiçbir güvenceleri olmayan, sahneye çıktıkça hayatlarına devam eden tiyatro emekçileri, yaşanan süreç sonrasında ekonomik darlıkla mücadeleye etmeye ve süreç sonrasında yaşanacakları takip etmeye odaklanmış durumda.
YAŞAM ASKIYA ALINDI

Dünya genelindeki corona virüs salgını hayatı durduruyor. Ülke genelinde alınan tedbirler sonrasında tüm programlar iptal olurken yaşam adeta askıya alınmış durumda. Sürecin ne kadar süreceği belirsizliğini korurken süreçten etkilenen kesimlerden birisi de tiyatro grupları. 

Corona virüs salgını dünya genelinde etkili. Yurt dışında bir çok yerde sokağa çıkma yasağı hakim. Ülkemizde de bir dizi korunma tedbirleri alınmış durumda. Sağlık bakanlığı başta olmak üzere yetkililer konuya son derece hakim. Ülke genelinde alınan tedbirler sonrasında tüm programlar iptal olurken yaşam adeta askıya alınmış durumda. Sürecin ne kadar süreceği belirsizliğini korurken süreçten etkilenen kesimlerden birisi de bölgemizdeki tiyatro grupları.   

TİYATRO EMEKÇİLERİ ZORDA

Uzun zamandır oyunları iptal edilen, ciddi anlamda zarar eden, corona virüs salgını nedeniyle de uzun zaman daha sahne alamayacak olan bölgemiz tiyatroları yaşanan süreçte sonrasında kara kara düşünüyor. Ekonomik anlamda zor durumda olan, maddi ve manevi zarar gören gruplar, ne yapacaklarından habersiz şekilde süreci takip ediyor. Hiçbir güvenceleri olmayan, sahneye çıktıkça hayatlarına devam eden tiyatro emekçileri, yaşanan süreç sonrasında ekonomik darlıkla mücadeleye etmeye ve süreç sonrasında yaşanacakları takip etmeye odaklanmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.