Coşku var gol yok 0-0

Spor 13.11.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Coşku var gol yok 0-0

Coşku var gol yok 0-0

Uzunköprüspor yenilgisinin ardından zor günler geçiren ve ardından Teknik Direktör değişikliğine giderek göreve Erol Çağlın’ı getiren Gebzespor, yeni kimliğiyle çıktığı ilk maçta Çorluspor 1947 ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Coşkulu taraftarının yoğun desteğiyle maça iştahlı başlayan mor beyazlılar, ilk yarının tek net fırsatını Ahmet Şen yakaladı. Genç oyuncu maçın 28.dakikasında kafayla yaptığı vuruşta topu direğe nişanladı. BABACAR GOLLE BURUN BURUNA Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da açık futbolcu tercih ederken, Gebzespor net pozisyon bulmakta güçlük çekti. Sakatlılığı sebebiyle maça ilk 11’de başlamayan Babacar, 68’de oyuna girdi. Takımını ve taraftarını ateşleyen Senegalli yıldız, 78’de golle burun buruna geldi. Hakan Doğan’ın sağ kanattan iyi ortasında altı pasta boş kalan Babacar kafa vuruşunu yaptı fakat çerçeveyi bulamadı. Kalan dakikalarda doldur boşaltlarla gol arayan Menekşe, sahadan 1 puanla ayrıldı ve puanını 11’e çıkardı.
Coşku var gol yok 0-0

Uzunköprüspor yenilgisinin ardından zor günler geçiren ve ardından Teknik Direktör değişikliğine giderek göreve Erol Çağlın’ı getiren Gebzespor, yeni kimliğiyle çıktığı ilk maçta Çorluspor 1947 ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Coşkulu taraftarının yoğun desteğiyle maça iştahlı başlayan mor beyazlılar, ilk yarının tek net fırsatını Ahmet Şen yakaladı. Genç oyuncu maçın 28.dakikasında kafayla yaptığı vuruşta topu direğe nişanladı.

BABACAR GOLLE BURUN BURUNA

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da açık futbolcu tercih ederken, Gebzespor net pozisyon bulmakta güçlük çekti. Sakatlılığı sebebiyle maça ilk 11’de başlamayan Babacar, 68’de oyuna girdi. Takımını ve taraftarını ateşleyen Senegalli yıldız, 78’de golle burun buruna geldi. Hakan Doğan’ın sağ kanattan iyi ortasında altı pasta boş kalan Babacar kafa vuruşunu yaptı fakat çerçeveyi bulamadı. Kalan dakikalarda doldur boşaltlarla gol arayan Menekşe, sahadan 1 puanla ayrıldı ve puanını 11’e çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.