COŞKUN ORHAN ANILDI

Gebze 05.01.2018 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

COŞKUN ORHAN ANILDI

5 Yıl önce aramızdan ayrılan Gebze Basınının önemli ismi Coşkun Orhan mezarı başında gazeteci arkadaşları ve ailesi tarafından anıldı.

Gebze bölgesinde görev yapan gazeteciler, 2013 yılında hayatını kaybeden gazeteci Coşkun Orhan’ı mezarı başında andı. Gebze Mezarlığında Kur’an-ı Kerim okutan ailesi ve gazeteciler daha sonra Orhan ile ilgili yaşadıkları anıları üzerine sohbet ettiler. ALTUN: “SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM” Anma programına Kocaeli gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Gebze Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Oğuz, Gebze Gazetesi Sahibi Yunus Kahraman, geçmiş dönemlerde Orhan ile aynı gazetede mesai yapan arkadaşları Hakan Avcı, Mustafa Arslan, Adnan Ayvaz ve diğer gazeteciler katıldı. Programda bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “Dünya fani. 2013 yılında kaybettiğimiz gazeteci kardeşimiz Coşkun Orhan’ı bugün mezarı başında anıyoruz. Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi. DUALAR OKUNUP, LOKMA DAĞITILDI GEGDER Başkanı Ahmet Oğuz, Kur’an-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından katılımcılara lokma dağıtırken, Anma programına gelen Gazeteciler Coşkun Orhan’ın ailesine tekrar taziye sunumunda bulundu.  
5 Yıl önce aramızdan ayrılan Gebze Basınının önemli ismi Coşkun Orhan mezarı başında gazeteci arkadaşları ve ailesi tarafından anıldı.

Gebze bölgesinde görev yapan gazeteciler, 2013 yılında hayatını kaybeden gazeteci Coşkun Orhan’ı mezarı başında andı. Gebze Mezarlığında Kur’an-ı Kerim okutan ailesi ve gazeteciler daha sonra Orhan ile ilgili yaşadıkları anıları üzerine sohbet ettiler.

ALTUN: “SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Anma programına Kocaeli gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Gebze Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Oğuz, Gebze Gazetesi Sahibi Yunus Kahraman, geçmiş dönemlerde Orhan ile aynı gazetede mesai yapan arkadaşları Hakan Avcı, Mustafa Arslan, Adnan Ayvaz ve diğer gazeteciler katıldı. Programda bir konuşma yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “Dünya fani. 2013 yılında kaybettiğimiz gazeteci kardeşimiz Coşkun Orhan’ı bugün mezarı başında anıyoruz. Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

DUALAR OKUNUP, LOKMA DAĞITILDI

GEGDER Başkanı Ahmet Oğuz, Kur’an-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından katılımcılara lokma dağıtırken, Anma programına gelen Gazeteciler Coşkun Orhan’ın ailesine tekrar taziye sunumunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.