Covid 19 siyaseti etkiliyor

Siyaset 22.11.2020 - 19:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Covid 19 siyaseti etkiliyor

Geçtiğimiz seneden bu yana dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını hala durdurulabilmiş değil. Ülkemizde yeniden tedbirler artarken yeni tedbirlerin gelmesi an meselesi. Durum böyle olunca da siyaset arenasındaki isimlerin işi kolay değil. Tüm dünya ve Türkiye bir yıldır koronavirüs tehdidi ile karşı karşıya. Son dönemde rakamlar artarken bu da ülkemizde eski tedbirlerin geri alınmasına neden oldu. Yeni tedbirlerin de eli kulağında yer alırken bu durum spordan, eğitime, kültürden ekonomiye tüm yaşamı etkiliyor. Hal böyle olunca siyasette de durum farklı değil. Bölgemiz siyasetçileri sahada olsalar bir türlü, saha çalışmalarını askıya alsalar başka türlü gibi bir durum söz konusu oluveriyor. ESKİ GÜNLER ARTIK YOK Bölgemiz siyasi partilileri faaliyet ve çalışmalarını salgına göre ayarlarken tam işler yavaş yavaş düzeldi derken yeni tedbirler sonrası ilçe binalarını görüşmelere kapadılar. Birçok siyasetçi ülke genelinde ve yerelde koronavirüs olurken bu tabloda siyaset yapmanın ve siyasetle uğraşmanın kolay olmadığı bir gerçek. Eski şaşalı günlerini özleyen partiler, hem saha çalışmalarını arttırmak hem de eski günlere dönmek adına görünen o ki bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.  

Geçtiğimiz seneden bu yana dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını hala durdurulabilmiş değil. Ülkemizde yeniden tedbirler artarken yeni tedbirlerin gelmesi an meselesi. Durum böyle olunca da siyaset arenasındaki isimlerin işi kolay değil.

Tüm dünya ve Türkiye bir yıldır koronavirüs tehdidi ile karşı karşıya. Son dönemde rakamlar artarken bu da ülkemizde eski tedbirlerin geri alınmasına neden oldu. Yeni tedbirlerin de eli kulağında yer alırken bu durum spordan, eğitime, kültürden ekonomiye tüm yaşamı etkiliyor. Hal böyle olunca siyasette de durum farklı değil. Bölgemiz siyasetçileri sahada olsalar bir türlü, saha çalışmalarını askıya alsalar başka türlü gibi bir durum söz konusu oluveriyor.

ESKİ GÜNLER ARTIK YOK

Bölgemiz siyasi partilileri faaliyet ve çalışmalarını salgına göre ayarlarken tam işler yavaş yavaş düzeldi derken yeni tedbirler sonrası ilçe binalarını görüşmelere kapadılar. Birçok siyasetçi ülke genelinde ve yerelde koronavirüs olurken bu tabloda siyaset yapmanın ve siyasetle uğraşmanın kolay olmadığı bir gerçek. Eski şaşalı günlerini özleyen partiler, hem saha çalışmalarını arttırmak hem de eski günlere dönmek adına görünen o ki bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.