GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Covid-19’un hiçbir belirtisi yok!”

Siyaset 04.08.2020 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Covid-19’un hiçbir belirtisi yok!”

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA:

AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, testi pozitif çıkan Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile Ayasofya Camii’nin açılışında yan yana poz vermişti. Bu tablo sonrası birkaç kez test yaptıran Şeker, tüm testlerin negatif çıktığını açıkladı. Ayasofya Camii’nin açılışına katılan AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili Ahmet Akay ile birlikte Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de halen karantinada olan Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in yanında sosyal mesafe kurallarına uymadığı iddia edilen fotoğrafları yayınlandı. Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in yer aldığı fotoğrafta maskeli olduğunu hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 16 Nisan’dan itibaren 6 defa Covid-19 testi yaptırdım, hepsi negatif çıktı. 4 gün önce de test yaptırdım o da negatif çıktı. Covid-19’un hiçbir belirtisi yok; sapasağlamım, sağlığım da çok iyi” dedi.
AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA:

AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, testi pozitif çıkan Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile Ayasofya Camii’nin açılışında yan yana poz vermişti. Bu tablo sonrası birkaç kez test yaptıran Şeker, tüm testlerin negatif çıktığını açıkladı.

Ayasofya Camii’nin açılışına katılan AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili Ahmet Akay ile birlikte Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de halen karantinada olan Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in yanında sosyal mesafe kurallarına uymadığı iddia edilen fotoğrafları yayınlandı. Manisa Milletvekili İsmail Bilen’in yer aldığı fotoğrafta maskeli olduğunu hatırlatan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 16 Nisan’dan itibaren 6 defa Covid-19 testi yaptırdım, hepsi negatif çıktı. 4 gün önce de test yaptırdım o da negatif çıktı. Covid-19’un hiçbir belirtisi yok; sapasağlamım, sağlığım da çok iyi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.