Çözümler Gür'ün masasında

Çayırova 28.09.2018 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çözümler Gür'ün masasında

Çayırova'da yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve bu konuda vatandaşların yaşadığı sorunlar Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür başkanlığında gerçekleşen toplantıda masaya yatırıldı.

Çayırova'da  Sedaş-Telekom-Ulaşım-Emniyet sorunlarının çözümü adına ilçe icra ve yönetim kurululu ile Çayırova Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek istişarede bulunan İlçe Başkanı Gür, "“Çayırova’da ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü almıştık. Sedaş'ın bu yönde çalışmalarının takipçisiyiz. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sundular. Raporları partili birimlerimizle bir arada değerlendirdik. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Türk Telekom’dan Ocak ayında 22 fiber cihazı Mart ayında da 30 fiber cihazı sözü aldık. 2018 yılı içerinde Çayırovamızda Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız” dedi. EKSİKLİKLERİMİZ HIZLA GİDERİLİYOR Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliğinin önemli ölçüde giderildiğini vurgulayan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Doktor ve Hemşirelerin akşam da görev yerlerinde olacaklarını ve 24 saat hizmet vereceklerini kaydetti. Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başladığını hatırlatan Gür: “Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize 4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur. Ocak ayında Diş hekimi sayımız artırılacak. Çayırova Devlet hastanesi, Semt Polikliniği, Sağlık Ocaklarımız, Doktor ve Hemşire kadrolarımız konularında İl Sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. VATANDAŞIMIZLA İÇ İÇEYİZ Aralık ayında Çayırova Emniyet müdürlüğüne 10 polis memuru alındığını söylerine ekleyen Gür, bu sayının 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam ettiğinin altını çizdi. Çayırova’ya 20 gece bekçisi alımı olduğunu hatırlatan Gür, Emniyet personelinin özverili çalışması sonucu ilçede yaşanan asayiş olaylarında da önemli ölçüde düşüş olduğunu ifade etti. Eğitimden ulaşıma kadar bir çok alanda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gür, “Çayırova'da ikili eğitim sona eriyor. Bununla alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz. Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Ulaşım alanında da otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik. Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Ayrıca Bölgemizde yer alan tüm İmar sorunlarını masaya yatırdık. Belediyemizle ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık. Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık. Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Çayırova'da yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve bu konuda vatandaşların yaşadığı sorunlar Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür başkanlığında gerçekleşen toplantıda masaya yatırıldı.

Çayırova'da  Sedaş-Telekom-Ulaşım-Emniyet sorunlarının çözümü adına ilçe icra ve yönetim kurululu ile Çayırova Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek istişarede bulunan İlçe Başkanı Gür, "“Çayırova’da ilk etapta 5 mahallemize toplam 9 trafo tesisi sözü almıştık. Sedaş'ın bu yönde çalışmalarının takipçisiyiz. Trafonun yetersiz kaldığı yerlerde güç artışları yapılacak. Bunları da rapor halinde bize sundular. Raporları partili birimlerimizle bir arada değerlendirdik. Muhtarlarımıza VİP öncelik hattı verilecek. Türk Telekom’dan Ocak ayında 22 fiber cihazı Mart ayında da 30 fiber cihazı sözü aldık. 2018 yılı içerinde Çayırovamızda Fiber kent dönüşümü tamamlanıp İnternet sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

EKSİKLİKLERİMİZ HIZLA GİDERİLİYOR

Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliğinin önemli ölçüde giderildiğini vurgulayan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Doktor ve Hemşirelerin akşam da görev yerlerinde olacaklarını ve 24 saat hizmet vereceklerini kaydetti. Hasta ve personel taşıma adına ücretsiz Ring servis hizmeti başladığını hatırlatan Gür: “Çayırova Diş Tedavi ve Protez merkezimize 4 Ünite daha ilave ederek 20 ünite kapasiteli ADSM polikliniği oluşturulmuştur. Ocak ayında Diş hekimi sayımız artırılacak. Çayırova Devlet hastanesi, Semt Polikliniği, Sağlık Ocaklarımız, Doktor ve Hemşire kadrolarımız konularında İl Sağlık müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Aralık ayında Çayırova Emniyet müdürlüğüne 10 polis memuru alındığını söylerine ekleyen Gür, bu sayının 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde artarak devam ettiğinin altını çizdi. Çayırova’ya 20 gece bekçisi alımı olduğunu hatırlatan Gür, Emniyet personelinin özverili çalışması sonucu ilçede yaşanan asayiş olaylarında da önemli ölçüde düşüş olduğunu ifade etti. Eğitimden ulaşıma kadar bir çok alanda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Gür, “Çayırova'da ikili eğitim sona eriyor. Bununla alakalı tüm çalışmalarımızı sonlandırmak üzereyiz. Okullarımızdaki tüm eksikler tespit edilip Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Ulaşım alanında da otobüs saatlerinde iyileştirme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızı bekletmemek adına ek otobüs servisleri ilave ettik. Her mahalle de ulaşım ile alakalı sorunları tespit edip UKOME ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde eksiklerimizi gideriyoruz. Ayrıca Bölgemizde yer alan tüm İmar sorunlarını masaya yatırdık. Belediyemizle ile tüm sorunları gidermek ve vatandaşımızın mutlu olacağı sonuçları elde etmek adına çalışmalarımızı başlattık. Her mahallemizde yerel anlamda ilk 3 sorunu ortaya çıkarmak için çalışma başlattık. Mahalle yönetimlerimize ve vatandaşımıza sorup bu temel sorunları tespit edip gidermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.