GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Cübbeli Ahmet Hoca Gebze’ye çağırdı!

Gebze 04.06.2020 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cübbeli Ahmet Hoca Gebze’ye çağırdı!

Cübbeli Ahmet Hoca ünvanıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü HAYDER Fetih Mescidi'nde müezzinlik yapan Veysel Kartal’ın cenazesinin Gebze’den kalkması sebebi ile hitap ettiği kesimi Gebze’ye çağırdı.  Ünlü, “Kur'an medreselerine yardımıyla tanıdığımız ve HAYDER Fetih Mescidi'nde senelerce fahrî müezzinlik yapmış olan Veysel Kartal âbimiz vefât etmiştir. Cenâzesi bugün ikindi namazını müteâkiben Gebze Mustafa Paşa Câmii'nden kaldırılacaktır. Müsâit olanların iştirâki kendilerine büyük sevaplar kazandıracaktır. Allâh-u Te'âlâ kendisine ziyâde rahmet eylesin, kabrini nûr eylesin, seyyiâtını mahveylesin, hasenâta tebdîl eylesin, sohbetlere ve ulemâya verdiği değerin öneminin karşılığı olarak kendisini hayırla mükafatlandırsın. Âmîn” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca ünvanıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü HAYDER Fetih Mescidi'nde müezzinlik yapan Veysel Kartal’ın cenazesinin Gebze’den kalkması sebebi ile hitap ettiği kesimi Gebze’ye çağırdı. 
Ünlü, “Kur'an medreselerine yardımıyla tanıdığımız ve HAYDER Fetih Mescidi'nde senelerce fahrî müezzinlik yapmış olan Veysel Kartal âbimiz vefât etmiştir. Cenâzesi bugün ikindi namazını müteâkiben Gebze Mustafa Paşa Câmii'nden kaldırılacaktır. Müsâit olanların iştirâki kendilerine büyük sevaplar kazandıracaktır. Allâh-u Te'âlâ kendisine ziyâde rahmet eylesin, kabrini nûr eylesin, seyyiâtını mahveylesin, hasenâta tebdîl eylesin, sohbetlere ve ulemâya verdiği değerin öneminin karşılığı olarak kendisini hayırla mükafatlandırsın. Âmîn” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.