19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çulcu Gebze’de hakemlerle buluştu

Spor 16.04.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çulcu Gebze’de hakemlerle buluştu

Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu, Gebze’de Kocaelili hakemlerle bir araya geldi.  Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda 150 Kocaeli bölgesi hakemleri ile bir araya gelen Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu’ya genç hakemler büyük ilgi gösterdiler.  Mustafa Çulcu yaptığı kısa konuşmada, ‘’Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu akşam bir kıvılcımdı, bir halı saha maçı dedik ve buraya kadar geldik. Bu kıvılcımın nasıl alev yumağına, nasıl ateşe dönüştüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir söz hepimizi buraya topladı. Muhteşem bir şey. Demek ki bu birliktelik neler yapılabileceğini gösteriyor. Size söyleyeceğim bir kelime var. Yine, yeniden, kaldığımız yerden devam’’dedi. ÇULCU’YA ÖZEL PANKART Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Mustafa Çulcu ‘ya Kocaeli il Hakem Kurulu Gözlemci Atama Sorumlusu ve Gebze Hakem Sorumlusu Daimi Taşkın bir çiçek takdim etti. Kocaeli Bölgesi Hakemleri,  “Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Çulcu Hocamıza Görevinde Başarılar Dileriz” yazılı bir pankartla fotoğraf çektirdiler.  Hakemler iki takım halinde ve İlayda Çetiner, Simge Ateş ve Bengünur Kırbaş idaresinde yaptıkları çift kale 1-1 sona erdi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu çift kale maçta orta sahada görev yaparken attığı şık pas ile takımının bir penaltı kazanmasına neden oldu.          

Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu, Gebze’de Kocaelili hakemlerle bir araya geldi.  Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda 150 Kocaeli bölgesi hakemleri ile bir araya gelen Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çulcu’ya genç hakemler büyük ilgi gösterdiler.  Mustafa Çulcu yaptığı kısa konuşmada, ‘’Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu akşam bir kıvılcımdı, bir halı saha maçı dedik ve buraya kadar geldik. Bu kıvılcımın nasıl alev yumağına, nasıl ateşe dönüştüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir söz hepimizi buraya topladı. Muhteşem bir şey. Demek ki bu birliktelik neler yapılabileceğini gösteriyor. Size söyleyeceğim bir kelime var. Yine, yeniden, kaldığımız yerden devam’’dedi.

ÇULCU’YA ÖZEL PANKART

Merkez Hakem Kurulu Başkan vekili Mustafa Çulcu ‘ya Kocaeli il Hakem Kurulu Gözlemci Atama Sorumlusu ve Gebze Hakem Sorumlusu Daimi Taşkın bir çiçek takdim etti. Kocaeli Bölgesi Hakemleri,  “Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Çulcu Hocamıza Görevinde Başarılar Dileriz” yazılı bir pankartla fotoğraf çektirdiler.  Hakemler iki takım halinde ve İlayda Çetiner, Simge Ateş ve Bengünur Kırbaş idaresinde yaptıkları çift kale 1-1 sona erdi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu çift kale maçta orta sahada görev yaparken attığı şık pas ile takımının bir penaltı kazanmasına neden oldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.