Cumaköy’de Sorunlar Çözülecek

Gebze 06.08.2018 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumaköy’de Sorunlar Çözülecek

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumaköy mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kaymakam Güler vatandaşlara sorunların çözüleceğini, taleplerin değerlendirileceğini söyledi.

İlçemiz Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Cumaköy Mahallesinde gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Bayram Ali Ünsür, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak, Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir,  İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel Cumaköy Mahalle Muhtarı ve Cumaköy Mahallesi sakinleri katıldı. DEVLETİMİZ HİZMETİNİZDE Düzenlenen mahalle toplantısında bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız.” dedi. Cumaköy Mahallesi sakinlerinin sorunları, kurum müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakamımız bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını söyledi.    KÜBRA AKABALI  
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumaköy mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kaymakam Güler vatandaşlara sorunların çözüleceğini, taleplerin değerlendirileceğini söyledi.

İlçemiz Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Cumaköy Mahallesinde gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Bayram Ali Ünsür, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak, Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir,  İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel Cumaköy Mahalle Muhtarı ve Cumaköy Mahallesi sakinleri katıldı.

DEVLETİMİZ HİZMETİNİZDE

Düzenlenen mahalle toplantısında bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız.” dedi. Cumaköy Mahallesi sakinlerinin sorunları, kurum müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakamımız bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını söyledi.   

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.