Cumartesi günü sarı-yeşil cümbüş var!

Spor 05.09.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cumartesi günü sarı-yeşil cümbüş var!

KAPTAN MEDYA-DARICA ORGANİZASYON’DAN DARICALILAR’A BÜYÜK JEST

Gerçekleştirdiği şık ve modern organizasyonlarla bölgemizin önde gelen organizasyon şirketlerinin başında gelen Kaptan Medya-Darıca Organizasyon, Cumartesi günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş-Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını şölen havasına dönüştürecek. Sarı yeşilli ekibimizin yeni sezonda taraftarlarıyla ilk kez buluşacağı 90 dakika öncesinde, Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nı sarı yeşil balonlarla süsleyecek olan organizasyon şirketi, bayrak ve flamalarla stadyumu karnaval alanına çevirecek. SARI YEŞİL KARVANAL Maç öncesinde sahaya getirilecek olan Darıca G.B formalı maskotlarla, sarı yeşilli taraftarları coşturacak olan Kaptan Medya-Darıca Organizasyon’un sahibi Murat Kaptan, “Darıca’nın marka değerine büyük katkı sunan asırlık çınar Darıca Gençlerbirliği’mizin yeni sezondaki ilk iç saha maçında tribünlerde hazırlayacağımız görsel şovla, takımlarına gönül veren taraftarlarımızı bir nebze mutlu etmek adına güzel bir hazırlık yaptık. Sarı yeşil şölen, inanıyorum ki maç sonunda 3 puanla taçlanır ve Darıca Gençlerbirliği sahadan 3 puanla ayrılır. Darıca G.B yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına Kaptan Medya-Darıca Organizasyon olarak başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
KAPTAN MEDYA-DARICA ORGANİZASYON’DAN DARICALILAR’A BÜYÜK JEST

Gerçekleştirdiği şık ve modern organizasyonlarla bölgemizin önde gelen organizasyon şirketlerinin başında gelen Kaptan Medya-Darıca Organizasyon, Cumartesi günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş-Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını şölen havasına dönüştürecek. Sarı yeşilli ekibimizin yeni sezonda taraftarlarıyla ilk kez buluşacağı 90 dakika öncesinde, Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nı sarı yeşil balonlarla süsleyecek olan organizasyon şirketi, bayrak ve flamalarla stadyumu karnaval alanına çevirecek.

SARI YEŞİL KARVANAL

Maç öncesinde sahaya getirilecek olan Darıca G.B formalı maskotlarla, sarı yeşilli taraftarları coşturacak olan Kaptan Medya-Darıca Organizasyon’un sahibi Murat Kaptan, “Darıca’nın marka değerine büyük katkı sunan asırlık çınar Darıca Gençlerbirliği’mizin yeni sezondaki ilk iç saha maçında tribünlerde hazırlayacağımız görsel şovla, takımlarına gönül veren taraftarlarımızı bir nebze mutlu etmek adına güzel bir hazırlık yaptık. Sarı yeşil şölen, inanıyorum ki maç sonunda 3 puanla taçlanır ve Darıca Gençlerbirliği sahadan 3 puanla ayrılır. Darıca G.B yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına Kaptan Medya-Darıca Organizasyon olarak başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.